علمی فناوری 12:03 - 12 اسفند 1393
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت داخل شرکت ملی حفاری ایران از همکاری نزدیک این شرکت با ۱۲۰ سازنده در حوزه ساخت داخل خبر داد.

تعامل شرکت ملی حفاری با ۱۲۰ سازنده داخلی و ۲۰ مرکز دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه‌ خوزستان، مهدی عرشیان در این‌ باره اظهار کرد: از میان این سازندگان، ۹۰ سازنده بومی استان خوزستان و۳۰ سازنده دیگر در سایر نقاط کشور از جمله شیراز، تهران، تبریز، مشهد و اصفهان فعال هستند.

وی از تعامل و همکاری با ۲۰ دانشگاه، مرکز پژوهشی و پارک علم و فناوری خبر داد و تصریح کرد: هم اکنون شرکت ملی حفاری ایران با دانشگاه صنعتی شریف، امیرکبیر، تهران، پارک علم و فناوری تهران و اهواز، جهاد دانشگاهی شریف و استان خوزستان، دانشگاه آزاد، شهید چمران اهواز، دانشکده صنعت نفت و پژوهشگاه نفت تهران همکاری علمی و پژوهشی دارد.

عرشیان عنوان کرد: نتایج همکاری شرکت ملی حفاری ایران با مراکز علمی و پژوهشی از سال 85 تاکنون، انجام ۷۰ پروژه پژوهشی در زمینه‌ها و بخش‌های مختلف صنعت حفاری بوده است.

وی با اشاره به این‌ که هم اکنون از میان ۷۰ پروژه پژوهشی منعقد شده با مراکز دانش بنیان، انجام ۵۰ پروژه به اتمام رسیده است، افزود: از میان ۲۰ پروژه باقی‌ مانده، ۱۸ پروژه در مرحله اجرا و دو پروژه در مرحله آغازین اجرا قرار دارند.

عرشیان بیان کرد: شرکت ملی حفاری ایران در بخش حفاری افقی و انحرافی با کمک دانشگاه امیرکبیر موفق به ساخت موتور درون چاهیMLT ، PLT و سیستم های سطحی شده است.

وی با اشاره به توانمندی‌های ملی حفاری در ساخت تجهیزات اظهار کرد: امسال این شرکت موفق به بومی‌سازی مجموعه لوله مغزی سیار شد که این موفقیت نتیجه انجام پروژه پژوهشی مشترک میان شرکت ملی حفاری ایران و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران و جهاد دانشگاهی بوده است.

عرشیان افزود: مجموعه لوله مغزی سیار از جمله سیستم های نوین حفاری است که از طریق لوله های فولادی به طول ۴ تا ۵ هزار متر که بر روی قرقره پیچیده شده، امکان دسترسی به عمق چاه‌های نفت و گاز را برای انواع عملیات تعمیر، تکمیل، اسیدزنی و حتی حفاری فراهم می‌کند.

وی ساخت دستگاه پمپ گل و اسکید نمودارگیری دریایی ضد انفجار را از دیگر موفقیت‌های شرکت ملی حفاری ایران در بخش ساخت تجهیزات در سال جاری برشمرد و گفت: بومی سازی این تجهیزات صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای را به همراه داشته است.

عرشیان تصریح کرد: با همکاری و تعامل نزدیک میان دانشگاه ها و شرکت ملی حفاری ایران و با توجه به پتانسیل قوی در این مراکز علمی، هم اکنون دانشجویان در قالب پایان نامه به بررسی مشکلات پیش روی این شرکت و ارائه راه حل می‌پردازند.

به گفته وی، از سال ۸۵ تاکنون، شرکت ملی حفاری ایران از ۱۶۷ پایان نامه تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با موضوع‌های مختلفی از جمله محیط زیست، منابع انسانی، رفتار با کارکنان، ساخت قطعات، مشکلات فنی و مواردی از این قبیل حمایت کرده که تاکنون ۱۳۸ پایان نامه به اتمام رسیده است.

انتهای پیام


5964758
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ساخت یک خانه تک طبقه به روش سنتی ممکن است چند ماه طول بکشد، اما بزرگترین چاپگر سه بعدی جهان که توسط مهندسان دانشگاه مین (Maine) ساخته شده است، می‌تواند این پروژه را در کمتر از چهار روز به پایان برساند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ روی ویژگی‌های هوش مصنوعی سلامتی‌محور حلقه‌ی هوشمند خود تمرکز ویژه‌ای خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است