'محمد کاظم زاده'روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به گسترش محصولات غذایی آماده در فروشگاه ها و استقبال مردم از این محصولات افزود: این روزها محصولاتی به نام خانگی بدون نام و نشان به مردم عرضه می شود که شهروندان هم فکر می کنند که خانگی بودن این محصولات نشان دهنده سلامت و کیفیت بالاترشان است.
وی ادامه داد: این کار فقط سوء استفاده از کلمه خانگی بودن این محصولات است که در تهیه بیشتر آنها نیز اصول بهداشتی نادیده گرفته شده و سلامت افراد با خطر مواجه می شود.
وی اضافه کرد: تولیدات خانگی به محصولی گفته می شود که در خانه با شرایط بهداشتی و در حجم پایین به اندازه نیاز خانواده تهیه شود.
کاظم زاده افزود: اگر فردی بخواهد محصولی مانند آب لیمو یا آب غوره چند محله یا منطقه را تامین کند، دیگر شرایط تولید خانگی را ندارد و باید دست به تولید انبوه بزند.
وی گفت: تولید انبوه، بهداشت، شرایط خاص نگهداری و متخصص بهداشت مواد غذایی می خواهد که هیچ کدام از محصولات به اصطلاح خانگی این شرایط را ندارند.
وی عنوان کرد: ضمن اینکه آلودگی ها و تقلب های بسیار زیاد کیفی، کمی و بهداشتی در چنین فرآورده هایی دیده می شود به این دلیل به هیچ وجه مصرف محصولاتی تحت عنوان خانگی از آب غوره و آب لیمو گرفته تا رب و سرکه توصیه نمی شود.
7530/2624
5253284