علمی فناوری 13:12 - 19 تیر 1399

تحقیقات نانو عامل رشد بازار تجهیزات اندازه‌گیری ذرات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، به تازگی گزارشی منتشر شده که در آن بازار جهانی تجهیزات تعیین اندازه ذرات مورد بررسی قرار گرفته است. بازار این دستگاه‌ها از ۳۵۶.۵ میلیون دلار در سال ۲۰۲۰ با رشد ۵.۵ درصدی به ۴۶۵.۴ میلیون دلار در سال ۲۰۲۵ خواهد رسید.

منظور از تجهیزات اندازه‌گیری ذرات، دستگاه‌هایی هستند که از فناوری‌هایی نظیر پراش لیزر، DLS، تصویربرداری دینامیک یا استاتیک برای رصد ابعاد ذرات استفاده می‌کنند.

یکی از دلایل رشد این بازار، افزایش فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه فناوری‌نانو است. همچنین رشد سرمایه‌گذاری در حال رشد بخش تحقیق و توسعه دارویی و همچنین دستورالعمل‌های دقیق نظارتی برای رصد کیفیت محصولات صنایع است.

با این حال، واردات سنگین تجهیزات اندازه‌گیری ابعاد ذرات در کشورهای در حال توسعه و محدودیت‌های موجود در این فناوری از جمله عواملی است که می‌تواند بازار این تجهیزات را در این دوره زمانی محدود کند.

براساس نوع فناوری، این بازار به بخش‌های پراش لیزر، تفرق نور پویا، تصویربرداری، اصل شمارشگر و آنالیز ردیابی ذرات دسته‌بندی می‌شود. بررسی‌های این گزارش نشان می‌دهد که احتمالا بخش پراش لیزر بیشترین سهم را در دوره مورد پیش‌بینی داشته باشد. البته در سال ۲۰۱۹ این بخش بیشترین سهم بازار را در اختیار داشت که با ابتکار و نوآوری‌های انجام شده، پیش‌بینی می‌شود که این فناوری همچنان پیشتاز باشد. از دیگر عوامل تاثیرگذار در این روند، تشکیل پیشگامی‌هایی برای اطلاع‌رسانی و ایجاد آگاهی در مورد پراش لیزر است. افزایش آموزش‌های انجام شده توسط شرکت‌ها، افزایش هزینه‌های تحقیق و توسعه در بخش داروسازی و زیست‌فناوری و همچنین افزایش نگرانی‌ها و دغدغه‌ها درباره ایمنی مواد غذایی از جمله عوامل موثر در رشد این بخش از بازار است.

انتظار می‌رود بخش تصویربرداری دینامیک بیشترین سهم را در آنالیز ابعاد ذرات در این بازه زمانی داشته باشد. براساس نوع فناوری، بازار تصویربرداری به دو بخش بزرگ دینامیک و استاتیک تقسیم‌بندی می‌شود. عواملی نظیر تصویربرداری با کیفیت و قدرت تفکیک بالا، تشخیص بهتر تصویر، کاربرپسند بودن، اندازه‌گیری نمونه به‌صورت انفرادی و سرعت بالا از جمله عوامل موثر در رشد بازار تصویربرداری دینامیک است.


10610681
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ساخت یک خانه تک طبقه به روش سنتی ممکن است چند ماه طول بکشد، اما بزرگترین چاپگر سه بعدی جهان که توسط مهندسان دانشگاه مین (Maine) ساخته شده است، می‌تواند این پروژه را در کمتر از چهار روز به پایان برساند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ روی ویژگی‌های هوش مصنوعی سلامتی‌محور حلقه‌ی هوشمند خود تمرکز ویژه‌ای خواهد داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش وبگاه خبری Reuters، مدیر اجرایی تیک‌تاک امید دارد در چالشی قانونی برای ادامه حیات و فعالیت در ایالات متحده، برابر دولت آمریکا پیروز شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاربران تردز از ماه فوریه تاکنون، حدود ۲۰ میلیون افزایش کاربر داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از دادن امتیاز ویژه به دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوشیدنی‌های دارای فیبر می‌توانند میان وعده خوبی برای کودکان باشند و مایعات بدن آنها را تامین کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فضایی گفت: در داخل کپسول زیستی مناسب برای پرتاب انسان باید شرایط زیستی فراهم باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه نوبت اول آزمون سراسری در نیمه مرداد اعلام می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است