علمی فناوری 21:00 - 16 تیر 1394
شیوه بدنیا آمدن ربطی در ابتلا به اوتیسم ندارد اما یک پارامتر دیگر سبب بالا رفتن آمار کودکان اوتیسمی بدنیا آمده تحت یک شیوه زایمان می‌شود، این جدیدترین کشف علمی در دنیای بررسی اختلال اوتیسم است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، براساس جدیدترین مطالعات پزشکی که در مجله پزشکی jama psychiatry به چاپ رسیده است، هیچ ارتباط مستقیمی بین تولد کودکان به روش سزارین و احتمال بیشتر ابتلای انها به بیماری اوتیسم وجود ندارد.


گفتنی است، مطالعات قبلی یک رابطه مستقیم بین تولد از طریق سزارین و ابتلای کودک به طیف‌هایی از بیماری اوتیسم پیدا کرده بود که مطالعات جدید آن را نقض می کند.


بررسی‌ها نشان می دهند، در عین حال پزشکان اعلام کرده‌اند که کودکان مبتلا به اوتیسم از دوران جنینی به این اختلال مبتلا هستند و به دلایل مختلف ژنتیکی و پزشکی درحالتی قرار می‌گیرند که بیشتر برای بدنیا آوردن آنها به جراحی سزارین نیاز پیدا می‌شود.


کارشناسان اعتقاد دارند بیماری اوتیسم به شدت به پارامترهای ژنتیکی وابسته است و نحوه بدنیا آمدن ربطی به ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری ندارد.


نتایج این پژوهش حاصل تحقیق  بر روی یک پایگاه داده از میان حدود 2و7 دهم میلیون کودک بدنیا آمده در کشور سوئد با حفظ محرمانگی اسرار فاکتورهای ژنتیکی آنها است.


تحقیقات انجام شده توسط مرکز مطالعات در کشور ایرلند بر روی کودکان در همکاری با کشور سوئد صورت گرفته است.


بیماری اوتیسم نوعی اختلال روانی است که افراد مبتلا به آن در برقراری تعاملات اجتماعی با سایر افراد اجتماع به شدت دچار مشکل می‌شوند.


این افراد اغلب منزوی، کم حرف و دچار مشکل در یادگیری هستند.


مراقبت از آنها بسیار سخت است و در برخی افراد مبتلا علائم پرخاشگری و خشونت نیز مشاهده می‌شود.


کارشناسان نحوه غیر ارادی ارتباط بین سلول‌های عصبی را عامل بروز مشکل مغزی در این دسته از افراد می‌دانند.


علائم بیماری اوتیسم از دوران نوزادی قابل شناسایی است و هرچه زودتر در فرد تشخیص داده شود امکان درمان موفق تر برای برقراری ارتباط با اجتماع حاصل می‌شود.




انتهای پیام/ 





6713998
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است