گوناگون 10:00 - 11 آذر 1394
اگر شیرینی زیادی باقی مانده بهتر است روی شیرینی ها را نایلون مخصوص شیرینی (سلفون) بکشید.

افزایش مدت ماندگاری شیرینی با این روش ها

امام باقر علیه السلام : گرامی ترین شما نزد خدا، کسی است که بیشتر به همسر خود احترام بگذارد.

 

 

به گزارش ، برای نگهداری بیشتر شیرینی به نکات زیر توجه نمایید:

 

اگر در خانه شیرینی می پزید دقت داشته باشید که از آردهای تازه و نرم استفاده نمایید تا بتوانید مدت بیشتری شیرینی ها را نگهداری کنید.

 

شیرینی های خشک را داخل ظروف درداری بچینید و درجای مناسبی قرار دهید. البته اگر مقدار کمی از شیرینی ها باقی مانده است می توانید این کار را انجام دهید.

 

اگر شیرینی زیادی باقی مانده بهتر است روی شیرینی ها را نایلون مخصوص شیرینی (سلفون) بکشید و بعد درون ظرف دردار قرار دهید. زیرا این کار باعث تازه ماندن بیشتر شیرینی ها می شود و مدت مصرف آنها را نیز بیشتر می کند.

 

شیرینی های تازه را حتماً درون نایلون و جای خشک نگهداری نمایید. و دقت کنید در ظرف حتماً بسته باشد زیرا شیرینی های تر زودتر کهنه و خشک می شوند.

 

برای نگهداری اجیل نیز باید آنها را درون ظرف درداری ریخته و در ظرف را محکم ببندید و درجای خشک و خنکی نگهداری نمایید تا طعم کهنگی به خودش نگیرد.

 

نیک صالحی /2021


7456926
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است