گوناگون 23:00 - 13 تیر 1394
پیاز ها را با روغن سرخ کنید وقتی پیاز ها طلایی شدند ،گوشت ها را خرد کرده و به آن اضافه نموده وسرخ کنید .

طرز تهیه خورش قیمه مشهدی
امام صادق علیه السلام : آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته می ‏شود.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، عمده مواد مصرفی در خورش قیمه مشهدی گوشت خورشتی، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی و ادویه جاتی مانند هل سبز، پودر جوز هندی، زنجبیل و فلفل سیاه می باشد. خورشتی خوشمزه و دلچسب...

 

 

مواد لازم:

لپه                            250 گرم

گوشت خورشتی         600 گرم

روغن مایع سرخ کردنی 1/2 پیمانه

پیاز خلال شده            300 گرم

لیمو عمانی               4  عدد

رب گوجه فرنگی          2 قاشق غذا خوری

محلول زعفران            1/2 پیمانه

گلاب                         1/3پیمانه

هل سبز ساییده         1قاشق چایخوری

دارچین                     1قاشق چایخوری

زرد چوبه و زرد            1قاشق غذاخوری

پودرجوز هندی           1قاشق چایخوری

زنجبیل                     1قاشق چایخوری

فلفل سیاه                1قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

پیاز ها را با روغن سرخ کنید وقتی پیاز ها طلایی شدند ،گوشت ها را خرد کرده و  به آن اضافه نموده وسرخ کنید .

سپس تمام ادویه جات را غیر از هل و محلول زعفران و گلاب ،اضافه کرده و با مواد سرخ نمایید .حالا رب را نیز به مواد اضافه کنید.  لپه ی پخته شده را بریزید و سپس  و آب را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذاریدتا دو سه ساعت قیمه بپزد و جا بیفتد.

در آخر مغز لیموعمانی ( پودر لیمو) را به خورش اضافه کنید. قبل از سرو کردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک به خورش اضافه نمایید و آن را با خلال سیب زمینی تزیین کنید.

 

نمناک / 2018


6694620
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است