امام صادق علیه السلام : آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته می شود.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، عمده مواد مصرفی در خورش قیمه مشهدی گوشت خورشتی، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی و ادویه جاتی مانند هل سبز، پودر جوز هندی، زنجبیل و فلفل سیاه می باشد. خورشتی خوشمزه و دلچسب...
مواد لازم:
لپه 250 گرم
گوشت خورشتی 600 گرم
روغن مایع سرخ کردنی 1/2 پیمانه
پیاز خلال شده 300 گرم
لیمو عمانی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
محلول زعفران 1/2 پیمانه
گلاب 1/3پیمانه
هل سبز ساییده 1قاشق چایخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
زرد چوبه و زرد 1قاشق غذاخوری
پودرجوز هندی 1قاشق چایخوری
زنجبیل 1قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پیاز ها را با روغن سرخ کنید وقتی پیاز ها طلایی شدند ،گوشت ها را خرد کرده و به آن اضافه نموده وسرخ کنید .
سپس تمام ادویه جات را غیر از هل و محلول زعفران و گلاب ،اضافه کرده و با مواد سرخ نمایید .حالا رب را نیز به مواد اضافه کنید. لپه ی پخته شده را بریزید و سپس و آب را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذاریدتا دو سه ساعت قیمه بپزد و جا بیفتد.
در آخر مغز لیموعمانی ( پودر لیمو) را به خورش اضافه کنید. قبل از سرو کردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک به خورش اضافه نمایید و آن را با خلال سیب زمینی تزیین کنید.
نمناک / 2018
6694620