گوناگون 16:20 - 12 فروردین 1394
سیزده‌ به در که از راه می‌رسد، خانواده‌های ایرانی به اتفاق هم به بوستان‌ها و جنگل‌ها و تفریحگاه‌های مختلف می‌روند تا در روز طبیعت از بودن در طبیعت لذت ببرند. یکی از عادات خوب خانواده‌های ایرانی در این روز خوردن کاهو و سکنجبین است.

روش تهیه سکنجبین خانگی برای روز سیزده به در
امام صادق علیه ‏السلام : اگر دوست داری که خداوند عمرت را زیاد کند، پدر و مادرت را شاد کن.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، برای تهیه سکنجبین، این مواد را لازم دارید: سرکه ۲ لیوان، عسل ۵ لیوان، آب ۴ لیوان ولی مقدار آن به غلظت مورد نظر شما بستگی دارد.



ابتدا سرکه و عسل و آب را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک‌چهارم برسد و به قوام برسد، ‌البته عده‌ای معتقدند آنقدر باید بجوشد تا یک پنجم مخلوط باقی بماند. هر زمان به غلظت مورد نظر رسید سکنجبین شما آماده است و می‌توانید پس از خنک شدن، آن را به‌صورت شربت و یا با کاهو میل کنید. در تهیه سکنجبین می‌توان از عرق نعناع یا از خود نعناع هم استفاده کرد تا از عطر و خواص آن بهره‌مند شد.

 

یادتان باشد مصرف کاهو با سکنجبین باعث افزایش اشتها می‌شود. اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب‌های طولانی و مداوم است. همچنین مصرف سکنجبین برای افرادی که سرفه می‌کنند مناسب نیست و سرفه آن‌ها را تشدید می‌کند.

 

همشهری آنلاین/ 2014


6123140
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است