دکتر زهرا عبداللهی در گفت وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به سوالی درباره پیشنهاد وزارت بهداشت برای قیمت اقلام غذایی اساسی نظیر شیر، لبنیات و ... با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها، گفت: اگر قرار باشد امنیت غذایی در کشور برقرار شود، یکی از کارهای مهمی که باید در این راستا صورت گیرد، قطعا کنترل قیمت و جلوگیری از افزایش قیمت مواد غذایی به ویژه کالاهای غذایی اساسی است که هر روز مردم باید مصرف کنند.
وی شیر، لبنیات، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و سبزی و میوه را جزو اقلام غذایی اصلی عنوان کرد که باید در سبد غذایی مردم وجود داشته باشند و افزود: بر این اساس یکی از کارهای مهمی که باید به آن توجه شود، قیمت اقلام غذایی اساسی است تا به این ترتیب دسترسی اقتصادی و قدرت خرید برای مردم فراهم باشد.
عبداللهی ادامه داد: به این منظور علاوه بر لزوم انجام اقداماتی در زمینه فرهنگسازی تغذیهای و ترویج الگوی صحیح تغذیه، لازم است بر روی کنترل قیمت اقلام غذایی اساسی نیز اقدامات لازم صورت گیرد.
وی در پایان گفت: به این ترتیب هم صنایع غذایی باید محصولات غذایی سالم به بازار ارایه دهند و هم توزیع سبد غذایی برای اقشار نیازمند و آسیب پذیر تغذیهای باید انجام شود.
انتهای پیام
3524006