به گزارش ایرنا 'گودرز کریمی فر'روز سه شنبه در دیدار با مدیرعامل و مدیران کارخانه شیرپگاه لرستان افزود: دوران نوجوانی وکودکی مرحله خیلی مهم در سلامت جسمانی و روانی فرد است و رژیم غذایی حاوی لبنیات و شیر در این دوران ، پایه گذار سلامتی دوران جوانی و سالم ماندن در دوران سالمندی است.
وی با اشاره به اینکه جبران بخشی از کمبودهای نبود مصرف شیر در بین نوجوانان و جوانان و فرهنگ سازی مصرف شیر در بین آحاد جامعه بویژه نوجوانان از جمله اهداف اصلی اجرای طرح شیر مدارس است گفت: کاهش سوء تغذیه وفقر، افزایش سلامت و رشد جامعه، افزایش توان فیزیکی و فکری دانش آموزان و داشتن جامعه سالم و افزایش سلامت عمومی دانش آموزان و نهادینه شدن فرهنگ شیر در جامعه از دیگر اهداف توزیع شیر در مدارس است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان به اهمیت نظارت بر روند تولید و توزیع شیر مدارس اشاره داشت و گفت: در بحث مناقصه شیر به کارخانجات اولویت اصلی در انتخاب کارخانه برنده مناقصه، موضوع استاندارد و کیفیت شیر تولیدی می باشد.
همچنین یاراحمدی مدیرعامل کارخانه شیر پگاه لرستان نیز آشتی دادن کودکان و نوجوانان با شیر را از سیاست های کاری برشمرد و گفت: شیر بایستی با شرایط و تعریف خودش دراختیارعرضه کنندگان قرار بگیرد و بایستی آن شرایط تولید شیر بهداشتی و رساندن آن به صورت بهداشتی به جامعه هدف احراز شود.
7274
4739984