به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛اسماعیل پرویزی فر ضمن بیان این مطلب افزود: از 689 هکتاری که به کشت محصول جالیزی گرمک اختصاص یافته 589 هکتار آن بصورت آبی کشت شده که بطور متوسط از هر هکتار حدود 20 تن گرمک برداشت می شود.
وی ادامه داد:در استان 100 هکتار نیز بصورت دیم کشت شده که بطور متوسط از هر هکتار حدود 3 تن برداشت و به بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه تاکید کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی، ایجاد بستر مناسب کشت، رعایت اصول فنی، مراحل کاشت،داشت و برداشت و استفاده از نظر کارشناسان می توان هم سطح برداشت و هم کیفیت محصول را ارتقاء داد.
وی ادامه داد: گرمک تولیدی استان کرمانشاه از طعم و مزه خاصی برخوردار بوده و خواهان زیادی در داخل استان و استانهای همجوار دارد و هر ساله گرمک استان با عنوان گرمک کرمانشاهی در بازارهای استانها به فروش می رسد.
انتهای پیام/
4353546