علمی فناوری 11:24 - 07 خرداد 1396
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری از راه‌اندازی شتاب‌دهنده‌های زیست‌فناوری در شیراز خبر داد و گفت: علاوه بر آن شتاب‌دهنده دیگری نیز در آینده در شمال کشور مستقر می‌شود تا شتاب‌دهنده‌های زیست‌فناوری در سطح کشور گسترده شوند و امکانات در اختیار همه قرار گیرد.

ایجاد شتاب‌دهنده‌ زیست‌فناوری در شیراز

به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی در نشست تخصصی داروهای زیست‌ فناوری با اشاره به مشکلات توسعه زیست فناوری افزود: باید کسانی در راه توسعه زیست فناوری قرار گیرند که این مسیر را طی کرده و تجربه کسب کرده باشند که ستاد زیست فناوری تلاش می‌کند از این افراد با تجربه به عنوان راهنما استفاده کند.

وی با تاکید بر اینکه در همین راستا از افراد با تجربه در راهبری شرکت‌های فعال در حوزه زیست فناوری استفاده می‌کنیم، یادآور شد: این فعالیت از سوی شتاب‌دهنده زیست‌فناوری نظارت شده و اجرایی می‌شود.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری با بیان اینکه شتاب‌دهنده‌ها در توسعه فعالیت‌های شرکت‌های فعال موثر هستند، یادآور شد: از این طریق محققان می‌توانند از صندوق زیست‌فناوری برای اجرایی کردن ایده‌های خود استفاده کنند.

قانعی ادامه داد: در حال حاضر 12 گروه در «شتاب‌دهنده پرسیس» به عنوان نخستین شتاب‌دهنده در حوزه زیست فناوری پزشکی (دارو و تجهیزات) و طب بازساختی (سلول‌های بنیادی) حمایت ‌شده و در حال فعالیت هستند، همچنین یک روز را به عنوان «دمو دی» در نظر گرفته‌ایم که در این روز، 8 تولیدکننده صنعتی 12 ایده‌ را بررسی کرده و هر تولیدکننده‌ای محصول را گران‌تر خرید، آن را به صنعت می‌رساند.

وی با اشاره به جلوگیری از مرکزیت حمایت‌ها در تهران، گفت: به زودی شتاب‌دهنده‌ای در شیراز راه اندازی خواهد شد و در نظر داریم شتاب‌دهنده دیگری نیز در آینده در شمال کشور مستقر کنیم تا شتاب‌دهنده‌های زیست‌فناوری در سطح کشور گسترده شوند و امکانات در اختیار همه قرار گیرد.

وی توضیح داد: یکی از مزیت‌های کشور، حوزه زیست‌فناوری است و ایران قابلیت‌های فراوانی در این حوزه دارد؛ در واقع حدود 15 هزار فارغ‌التحصیل رشته‌های زیستی در کشور داریم که در کشاورزی، صنعت و غیره فعالیت دارند.

قانعی ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان را فرصتی دانست که به هیات علمی‌های دانشگاه‌ها داده شده است و ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی مناسب، با نشست‌های منطقه‌ای که بر اساس تقسیم بندی 10 گانه وزارت بهداشت در کشور در حال برگزاری است، قدم‌های مناسبی در حوزه زیست فناوری برداشته شود.

انتهای پیام


9132949
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا به‌ تازگی به مأموریت پهپاد «سنجاقک» برای حضور در بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستیار هوش مصنوعی متا (Meta AI) که سپتامبر سال گذشته معرفی شده بود، حالا به‌طور رسمی به تمام پلتفرم‌های این شرکت اضافه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی باعث ایجاد عدالت آموزشی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور گفت: در سطح کشور ۴۰۰ فارغ التحصیل دکترای تخصصی فیزیوتراپی داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: کود‌های بیولوژیک را می‌توان به صورت مستقیم و یا مخلوط با بقایای گیاه مزرعه مصرف کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» این سیاه‌چاله ستاره‌ای کشف‌شده که «گایا BH۳» نام دارد، در فاصله ۲۰۰۰ سال نوری از زمین قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه‌ آزمایشی مرورگر ویوالدی برای ویندوز مبتنی‌ بر آرم منتشر شد در حالی که مدتی قبل شاهد انتشار کروم برای این پلتفرم بودیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان آنچه را که به‌عنوان «خون‌آشام باکتریایی» توصیف می‌کنند، کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان قرار است تلسکوپ «نایسر» ناسا را طی یک پیاده‌روی فضایی در اواخر سال جاری تعمیر کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فعلی سازمان سنجش گفت: رئیس جدید سازمان سنجش بعد از نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ معرفی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است