گوناگون 07:00 - 06 اردیبهشت 1394
می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

شور ماهی پلو +تصاویر
پیامبر صلی الله علیه و آله : دو چیز را خداوند در این جهان کیفر می ‏دهد تعدی و ناسپاسی پدر و مادر.



 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، این غذا از غذاهای جنوب ایران است.



مواد لازم :

برنج : 3 لیوان

شوید : 200 گرم،پاک شده و خرد شده

ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط

کشمش : 1 تا 2 پیمانه

پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری

زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.

 

 

 



سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.

 

 



 

 

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب‌کش بپزید.

 

 



 

 

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.

 

 



 

 

کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

 

 



 

 

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.



 

نکته :

می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

 

 

سیمرغ /2021


6261825
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است