علمی فناوری 10:50 - 28 آذر 1393
رییس انستیتو پاستور ایران درآمل اعلام کرد:
ساری- ایرنا- رییس انستیتو پاستور ایران، ازتلاش های جدید محققان این سازمان در دستیابی به دانش تولید واکسن جدید و چند ترکیبی پنتاوالان و تولید آن حداقل تا شش ماه آینده در کشور خبر داد.

دکتر 'مصطفی قانعی ' عصرپنجشنبه در سفر به شهرستان آمل به خبرنگار ایرنا گفت: واکسن چند ترکیبی پنتاوالان در واقع نسل جدیدی از واکسن های چند جزئی و چند ترکیبی است که تولید آن به شیوه نوین و چند ترکیبی پس از سالها تلاش محققان داخلی به مرحله تولید آزمایشی رسید.



وی افزود: تولید این نوع واکسن ترکیبی از واکسن های هموفیلوس، هپاتیت آنفلوآنزای تیپ ' ب ' وواکسن ثلاث (واکسن سه گانه) است، پیش از این در انحصار برخی از کشورهای خارجی بوده و این در حالی است که امروز کشور توانست ترکیب جدید این واکسن بسیار حیاتی را به صورت آزمایشی تولید کند.



رییس انستیتو پاستور ایران، اضافه کرد: تولید این واکسن براساس استانداردهای سازمان بهداشت جهانی است وهمه مراحل کسب مجوز قانونی آن نیز اخذ شده است.



دکترقانعی تصریح کرد: تولید چشم انداز تولید واکسن های وارداتی تا دوسال آینده روشن است و برای اینکه بتوان کل واکسن های وارداتی در کشور تولید کرد، حداقل به 100 میلیارد تومان اعتبارنیاز است.



وی به راه اندازی 35 شرکت دانش بنیان در انستیتو پاستور اشاره کرد وادامه داد: از این شمار برنامه 15 شرکتی که در انستیتو پاستور مستقر هستند تا پایان سال مشخص می شود که باید چه تولیداتی داشته باشند.



رییس انستیتو پاستور ایران تصریح کرد: یکی از هدف گذاری های انستیتو پاستور، برقراری شرکت های دانش بنیان است که بنا داریم 50شرکت دانش بنیان را درانستیتو پاستور تشکیل بدهیم.



دکترقانعی اضافه کرد: حدود 35 شرکت دانش بنیان نیز قرار است در انستیتو پاستور بر قرار شود و اینها در نوبت تشکیل هستند.ک/3



7327/608

انتهای پیام /*


5447440
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ساخت یک خانه تک طبقه به روش سنتی ممکن است چند ماه طول بکشد، اما بزرگترین چاپگر سه بعدی جهان که توسط مهندسان دانشگاه مین (Maine) ساخته شده است، می‌تواند این پروژه را در کمتر از چهار روز به پایان برساند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ روی ویژگی‌های هوش مصنوعی سلامتی‌محور حلقه‌ی هوشمند خود تمرکز ویژه‌ای خواهد داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش وبگاه خبری Reuters، مدیر اجرایی تیک‌تاک امید دارد در چالشی قانونی برای ادامه حیات و فعالیت در ایالات متحده، برابر دولت آمریکا پیروز شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاربران تردز از ماه فوریه تاکنون، حدود ۲۰ میلیون افزایش کاربر داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است