پاستا با جوجه و انبه
مواد لازم:
سینه مرغ: 450 گرم
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
زیره سیاه و دارچین: ⅓ قاشق چایخوری
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
پیاز (خرد شده): 1 عدد
سیر (خرد شده): 2 حبه
قرص سوپ (طعم مرغ): 1 عدد
کشمش پلویی: 25 گرم
پاستا: 300 گرم
گشنیز تازه (خرد شده): 2 قاشق غذاخوری
انبه (خرد شده): 1 عدد
طرز تهیه:
گوشت را چهارگوش خرد کنید. زردچوبه، دارچین، زیره و مقداری نمک و فلفل سیاه نیمکوب را مخلوط و مرغ را در آن بغلتانید. سپس در سلوفون پیچیده و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
روغن را در تاوه گرم کنید. پیاز و سیر را تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و اطراف آنرا کمی سرخ کنید. مقداری آب و قرص سوپ خرد شده را داخل تاوه بریزید و پس از جوشیدن، حرارت را کم کرده و مرغ را بپزید. سپس انبه و کشمش را اضافه کرده و کوتاه بپزید، تا حدی که انبه ها کمی نرم شوند.
پاستا را در آب نمک جوشان پخته و آبکش کنید. پاستا و دیگر مواد را در ظرف مناسب مخلوط کنید. گشنیز خرد شده را روی غذا بریزید و نوش جان کنید.
7677465