گوناگون 00:48 - 24 بهمن 1394
باتوجه به محتویات، این غذا شیرین و بسیار معطر است. شاید در ابتداء با دیدن مواد لازم، طعم این غذا برایتان نامأنوس باشد. اما توصیه میکنم یک بار امتحان کنید، حتی اگر شده در حجم کم بپزید. بسیار لذیذ است.

 پاستا با جوجه و انبه

 

مواد لازم:

سینه مرغ: 450 گرم

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

زیره سیاه و دارچین: ⅓ قاشق چایخوری

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

پیاز (خرد شده): 1 عدد

سیر (خرد شده): 2 حبه

قرص سوپ (طعم مرغ): 1 عدد

کشمش پلویی: 25 گرم

پاستا: 300 گرم

گشنیز تازه (خرد شده): 2 قاشق غذاخوری

انبه (خرد شده): 1 عدد

 

طرز تهیه:

گوشت را چهارگوش خرد کنید. زردچوبه، دارچین، زیره و مقداری نمک و فلفل سیاه نیمکوب را مخلوط و مرغ را در آن بغلتانید. سپس در سلوفون پیچیده و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

روغن را در تاوه گرم کنید. پیاز و سیر را تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و اطراف آنرا کمی سرخ کنید. مقداری  آب و قرص سوپ خرد شده را داخل تاوه بریزید و پس از جوشیدن، حرارت را کم کرده و مرغ را بپزید.  سپس انبه و کشمش را اضافه کرده و کوتاه بپزید، تا حدی که انبه ها کمی نرم شوند.

پاستا را در آب نمک جوشان پخته و آبکش کنید. پاستا و دیگر مواد را در ظرف مناسب مخلوط کنید. گشنیز خرد شده را روی غذا بریزید و نوش جان کنید.


7677465
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است