گوناگون 07:55 - 11 آذر 1394
چابلی کباب یک از کباب هایی است که مواد اولیه آن برای پختش زیاد است. اما بعد از پختش مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد. این غذا را به عنوان یک ناهار درست و حسابی در نظر داشته باشید.

مجله آشپزی مثبت - اکرم عسگری: چابلی کباب یک از کباب هایی است که مواد اولیه آن برای پختش زیاد است. اما بعد از پختش مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد. این غذا را به عنوان یک ناهار درست و حسابی در نظر داشته باشید.



چابُلی کباب با سس مخصوص



مواد لازم برای 2 نفر




  •  300 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1  عدد پیاز متوسط
  •  2  /1 پیمانه جعفری ساطوری شده
  • 1 ق چ زردچوبه
  • 3 ق س کرفس ساطوری شده
  • 1 ق م فلفل قرمز
  • 1 ق چ فلفل سفید
  • 1 ق س آب
  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
  • به تعداد لازم سیخ چوبی
  • مواد لازم برای سس
  • 1 ق س شکر
  • 1 ق م سرکه
  • 1 ق م عسل
  • 1 ق م فلفل قرمز


طرز تهیه:



1.  ابتدا  گوشت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز خرد شده را همراه جعفری، کرفس، زردچوبه، مقداری نمک، فلفل‌ها و آب به گوشت اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.



2. دستتان را کمی خیس کنید، از مایه کباب مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید، طوری که شبیه ساق مرغ شود. هر تعداد که می‌شودکباب‌ها را به این روش آماده کنید.



3. در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. کباب‌ها را داخل تابه سرخ کنید، طوری که همه جای آنها سرخ شود.



4. در این میان سس را آماده کنید. به این صورت که مواد لازم برای سس را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد، سپس آن را از روی حرارت برداشته و داخل یک ظرف مناسب بریزید.



5. وقتی کباب آماده شد، داخل ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با سس سرو کنید.



یه جور دیگه



موقع درست کردن مایه کباب اگر مایه کمی خشک بود، کمی دیگر آب به مواد اضافه کنید.


7456715
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است