علمی فناوری 10:20 - 02 اردیبهشت 1397
ناسا انجام می‌دهد؛
ناسا یک ایستگاه فضایی جدید تاسیس خواهد کرد که در سال 2025 راه اندازی می‌شود و برای ارسال فضانوردان به مریخ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

راه‌اندازی ایستگاه فضایی جدید برای چرخش به دور "ماه"

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، ناسا به تازگی یک جدول زمانی برای یک راه اندازی یک پایگاه فضایی اطراف ماه منتشر کرده است. این ایستگاه تحت عنوانLunar Orbital Platform-Gateway"(LOP-G) " تا سال 2025 به دور ماه گردش خواهد کرد.

این ایستگاه فضایی به مطالعه سطح ماه کمک خواهد کرد و به عنوان یک ایستگاه فضایی مستقر در فضا برای فضانوردانی خواهد بود که به ماه خواهند رفت.

ناسا امیدوار است در سال 2022 این ایستگاه را تاسیس کند.

ویلیام گرستنمیر، این جدول زمانی را در کنفرانس فضایی "کلرادو" منتشر کرد. وی گفت: ناسا از سال آینده شروع به صرف هزینه در این پروژه خواهد کرد و مدل‌های سکونت در فضا موضوع بعدی قابل بحث خواهند بود.

ارزیابی‌های صورت گرفته بر این اساس است که هیچ گونه مانعی بر سر راه نخواهد بود و عملیات راه اندازی این ایستگاه فضایی طبق برنامه صورت خواهد گرفت.

گفتنی است، ماموریت‌های مرتبط با ماه توسط فضاپیمای "اوریون" انجام خواهد گرفت که می‌تواند چهار فضانورد را به طور همزمان به ماه ارسال کند.

این فضانوردان قبل از بازگشت به زمین به مدت 30 روز در این ایستگاه فضایی قمری حضور خواهند داشت.

انتظار می‌رود که فضاپیمای "اوریون" که به تازگی در حال ساخت است، سال آینده ماموریت بدون سرنشین خود به ماه را انجام دهد.

این ایستگاه فضایی که مشابه با "ایستگاه فضایی بین‌المللی" است، برای فضانوردان سراسر جهان قابل استفاده خواهد بود.

ایگور کاماروف، از سازمان فضایی فدرال روسیه گفت: در مرحله اولیه ساخت این ایستگاه فضایی، یک قطعه مداری با هدف تکمیل فناوری‌های استفاده شده در ماه، در این ایستگاه قرار خواهد گرفت که سپس این امکان برای کره مریخ نیز محقق خواهد شد.

ممکن است "چین" و "هند" نیز به عنوان کشورهای عضو  "بریکس"(BRICS) به این برنامه بپیوندند.

"بریکس" نام گروهی به رهبری قدرت‌های اقتصادی نوظهور است که از به هم پیوستن حروف اول انگلیسی کشورهای عضو شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده‌ است.

ایستگاه فضایی(LOP-G) با استفاده از "سیستم پرتاب فضایی" ناسا(SLS) پرتاب خواهد شد.

این ایستگاه فضایی همچنین برای ارسال فضانوردان به "منظومه شمسی" طراحی شده است.

زمانی که آنها به نزدیکی "مریخ" می‌رسند، پرسنل ایستگاه فضایی می‌توانند با استقرار در یک فرودگر به سطح این سیاره فرود آیند.

این ایستگاه همچنین می‌تواند ماموریت‌های علمی و رباتیک در مدار ماه را انجام دهد.

این پروژه می‌تواند به دریافت این نکته نیز کمک کند که آیا آب موجود در نزدیکی سطح ماه می‌تواند به عنوان یک نیروی محرکه برای ماموریت‌های فضایی استفاده شود یا خیر.

همچنین به فضاپیماها این امکان را می‌دهد تا پس از یک سفر شش ماهه به مریخ، با استفاده از "نیروی گرانش" کاهش سرعت داده و به زمین بازگردد.

انتهای پیام

 


9753716
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است