علمی فناوری 09:56 - 17 تیر 1394
شرکت آپوسل با استفاده از نانوذرات آهن و کانال‌های میکروسیالی موفق به ارائه روشی برای شناسایی سلول‌های سرطانی شده است. این شرکت نتایج یافته‌های اخیر خود را در دو کنفرانس مختلف ارائه کرده است.

شناسایی زودهنگام سرطان با نانوذرات آهن

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، شرکت آپوسل اعلام کرد که موفق به استفاده از فناوری® ApoStream درزدایش سلول‌های سرطانی از سیستم گردش خون شده است. با این کار می‌توان از راهبرد نمونه‌برداری سیالی در حوزه پزشکی شخصی استفاده کرد. نتایج این پژوهش در قالب مقاله‌ای با عنوان EpCAM-Independent Isolation of EMT-Circulating Tumor Cells in Patients with Primary Breast Cancer Who Receive Primary Systemic Therapy در کنفرانس ASCO ارائه شده است.

در این مقاله نتایج مربوط به آزمون‌های انجام شده در مراحل اولیه و بعدی سرطان پستان با استفاده از این فناوری ارائه شده است. هر چند که باید تعداد آزمایش‌های بیشتری برای این کار انجام شود اما نتایجی که تاکنون به دست آمده رضایت‌بخش بوده است.

® ApoStream می‌تواند سلول‌های سرطانی را در بیماران مبتلا به سرطان پستان شناسایی کند. تولید برخی زیست‌مولکول‌های مرتبط با سرطان می‌تواند به عنوان عاملی برای شناسایی این بیماری باشد.

نائوتو یونو، از محققان موسسه سرطانشناسی مرکز سرطان آندرسون، می‌گوید: «نتایج اولیه از داوطلبین امیدوار کننده بوده و ما به دنبال مطالعات بعدی برای درک بهتر چگونگی استفاده از سلول‌های به دام افتاده با این روش برای شناسایی سرطان هستیم. این پروژه برای ما اهمیت زیادی دارد. ما می‌خواهیم درباره جمعیت انواع مختلف سلول‌های سرطانی شناور در خون اطلاعات کسب کنیم و رابطه میان این سلول‌ها و واکنش بالینی بدن را دریابیم.»

این شرکت مقاله‌ دیگری با عنوانDevelopment Of A Novel Method For Detecting Renal Cell Carcinoma Circulating" "tumor cells را درنشست انجمن اورولوژی آمریکا ارائه کرده است. محققان شرکت آپوسل با همکاری پژوهشگران دانشگاه جان‌هاپکینز روشی جدید برای شناسایی سلول‌های سرطانی کلیه با این فناوری ارائه کردند. آن‌ها این روش را روی 23 بیمار به کار گرفتند و در نهایت در 30 مورد، شناسایی صحیح انجام شد.

انتهای پیام


6715039
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است