علمی فناوری 04:13 - 05 دی 1393
باشگاه خبرنگاران غذاهای تان را با کمترین مقدار روغن سرخ کنید
درست است که غذای سرخ شده چربی زیادی دارد، اما اگر به شیوه مناسب تهیه شود، این غذا هم میتواند به فهرست غذاهای سالم راه پیدا کند. هرچند که این نوع غذا باید گهگاهی خورده شود.
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، هنگامی که یک غذای سرخ شده سالم وعالی را مزه میکنیم، اولین چیزی که به زبان میآوریم این است: «اصلا چرب نیست!»
درست است که غذای سرخ شده چربی زیادی دارد، اما اگر به شیوه مناسب تهیه شود، این غذا هم میتواند به فهرست غذاهای سالم راه پیدا کند. هر چند که این نوع غذا باید گهگاهی خورده شود.
روغن را تمیز نگه دارید
در صورت وجود ته ماندههای غذا در روغن، سریع میسوزد.
این امر باعث بدرنگ و بدطعم شدن غذای سرخ شده در آن میشود، بنابراین قبل از سرخ کردن ته مانده غذا را از روغن در بیاورید.
پودر یا مایه کنتاکی بهتری تهیه کنید
غلتاندن غذا در پودر یا مایه کنتاکی لایه تردی ایجاد میکند. اما اگر از پودر یا مایه به درستی استفاده نشود باعث جذب روغن بیشتری میشود. آرد در صورتی که به میزان کافی از آن استفاده شود، روغن را جذب نخواهد کرد اما افزودن آرد زیاد باعث جذب روغن خواهد شد. موادی مانند آرد ذرت و برنج جذب روغن را کاهش میدهد. اگرچه خوردن نوشیدنی گازدار توصیه نمیشود اما افزودن کمی نوشیدنیهای گازدار به جای آب برای تهیه مایه کنتاکی، مانع از جذب روغن میشود.
دمای مناسب روغن در طول زمان حفظ شود
در صورت حفظ دما حین پخت، غذا روغن را به خود جذب نخواهد کرد. پس از سرخ کردن، غذا را در صافی قرار دهید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
درست است که غذای سرخ شده چربی زیادی دارد، اما اگر به شیوه مناسب تهیه شود، این غذا هم میتواند به فهرست غذاهای سالم راه پیدا کند. هر چند که این نوع غذا باید گهگاهی خورده شود.
روغن را تمیز نگه دارید
در صورت وجود ته ماندههای غذا در روغن، سریع میسوزد.
این امر باعث بدرنگ و بدطعم شدن غذای سرخ شده در آن میشود، بنابراین قبل از سرخ کردن ته مانده غذا را از روغن در بیاورید.
پودر یا مایه کنتاکی بهتری تهیه کنید
غلتاندن غذا در پودر یا مایه کنتاکی لایه تردی ایجاد میکند. اما اگر از پودر یا مایه به درستی استفاده نشود باعث جذب روغن بیشتری میشود. آرد در صورتی که به میزان کافی از آن استفاده شود، روغن را جذب نخواهد کرد اما افزودن آرد زیاد باعث جذب روغن خواهد شد. موادی مانند آرد ذرت و برنج جذب روغن را کاهش میدهد. اگرچه خوردن نوشیدنی گازدار توصیه نمیشود اما افزودن کمی نوشیدنیهای گازدار به جای آب برای تهیه مایه کنتاکی، مانع از جذب روغن میشود.
دمای مناسب روغن در طول زمان حفظ شود
در صورت حفظ دما حین پخت، غذا روغن را به خود جذب نخواهد کرد. پس از سرخ کردن، غذا را در صافی قرار دهید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
5484860
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار علمی فناوری
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستیار هوش مصنوعی متا (Meta AI) که سپتامبر سال گذشته معرفی شده بود، حالا بهطور رسمی به تمام پلتفرمهای این شرکت اضافه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی باعث ایجاد عدالت آموزشی میشود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور گفت: در سطح کشور ۴۰۰ فارغ التحصیل دکترای تخصصی فیزیوتراپی داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: کودهای بیولوژیک را میتوان به صورت مستقیم و یا مخلوط با بقایای گیاه مزرعه مصرف کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» این سیاهچاله ستارهای کشفشده که «گایا BH۳» نام دارد، در فاصله ۲۰۰۰ سال نوری از زمین قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه آزمایشی مرورگر ویوالدی برای ویندوز مبتنی بر آرم منتشر شد در حالی که مدتی قبل شاهد انتشار کروم برای این پلتفرم بودیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان آنچه را که بهعنوان «خونآشام باکتریایی» توصیف میکنند، کشف کردهاند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان قرار است تلسکوپ «نایسر» ناسا را طی یک پیادهروی فضایی در اواخر سال جاری تعمیر کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فعلی سازمان سنجش گفت: رئیس جدید سازمان سنجش بعد از نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ معرفی میشود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوشیهای ردمی 13 5G و پوکو M7 پرو 5G محصولات اقتصادی جدید شیائومی هستند که احتمالاً با تغییرات جزئی نسبت به گذشته از راه میرسند.