استانی 13:22 - 28 آذر 1393
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح کرد
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: نظارت و کنترل روزانه گفتمان و فعالیت‌های هسته‌ای از جمله فعالیت‌های بعد نظارتی کمیسیون امنیت ملی است که سعی می‌کنیم به صورت روزانه گزارش‌هایی را از روند این مذاکرات دریافت کنیم.

نظارت و کنترل روزانه مجلس برگفتمان و فعالیت‌های هسته‌ای

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، منصور حقیقت‌پور پیش از ظهر امروز در دومین گردهمایی معتمدان و مسئولان شهرستان اردبیل در نقد عملکرد نمایندگان در سالن ولایت اردبیل گفت: یکی از وظایف نمایندگان در حوزه تقنین و نظارت، پیگیری مطالبات و خواسته‌های مردم است که با توجه به جایگاه مجلس شورای اسلامی به عنوان یک جایگاه کلیدی موثر در اصلاح امور مملکت می‌توان از ظرفیت پارلمان در حل معایب و مشکلات بهره گرفت.

وی از مجلس شورای اسلامی به عنوان مکانی برای اصلاح و کنترل برخی از قوانین و مقررات به نفع مردم یاد کرد و گفت: مجلس محل مناسبی برای تامین سهم قابل قبول و منطقی در توسعه همه‌جانبه است که با نظر و دیدگاه کارشناسی توسط نمایندگان پیگیری می‌شود.

عدم همگرایی نمایندگان استان در قالب مجمع خاستگاه‌های قومی، محلی و فردی است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی علت عدم همگرایی نمایندگان استان را در قالب مجمع برخی خاستگاه‌های قومی، محلی و فردی اعلام کرد و افزود: این خود به موفقیت کمتر در تحکیم اراده استانی در پیگیری مسائل مختلف دامن زده در حالی که همه انتظار داریم در موضوعات و مسائل مختلف نمایندگان با اصل قرار دادن وفاق و همدلی سعی کنند تا زمینه حرکت رو به جلو فراهم آید در حالی که نماینده‌ای در این استان مدعی است که در انتقال آب قزل‌اوزن به دشت اردبیل باید از جنازه ما بگذرید و نماینده‌ای دیگر در شمال استان دم از الحاق شهرهای شمالی به آذربایجان شرقی و یا استانی مستقل سخن به میان می‌آورد که با این اوضاع و احوال نمی‌توان سخنی از وفاق و همگرایی نمایندگان به میان آورد.

حقیقت‌پور تصریح کرد: ‌در حوزه تقنین و قانون‌گذاری ما سعی کردیم تا اقدامات موثری را انجام دهیم به طوریکه در قالب ماده 180، 74 میلیارد تومان اعتبار به بودجه استانی اضافه کردیم در حالی که کل بودجه استان 90 میلیارد تومان بوده است که بخشی از این اعتبارات در محرومیت‌زدایی و اجرای بیش از 74 پروژه تقسیم و توزیع شده است.

وی عنوان کرد: ‌بنده از این محل اعتبارات برای 2 بیمارستان و 31 پروژه بنیاد مسکن منابعی در نظر گرفتم که اسناد آن موجود بوده و خود مدیران می‌توانند گواه این ادعا باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، دبیر و سخنگوی مجمع نمایندگان استان اردبیل عنوان کرد: ما در حوزه قانون‌گذاری سعی کردیم تا رقم 2 درصد اعتبارات اختصاصی به مناطق محروم و امر توازن‌سازی را به سه درصد افزایش دهیم به طوریکه در بودجه سال 94 با این کار ساکنان مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته می‌توانند از مزایای این منابع استفاده کنند.

وی با انتقاد از پخش تصاویری از حادثه بیمارستان فاطمی اردبیل در ایام عزاداری حسینی که منجر به خدشه‌دار شدن روحیه حسینی ملت اردبیل شد، گفت: هم مسئول شبکه و هم رئیس سازمان صدا و سیما در این زمینه توبیخ کتبی شدند چراکه لازم نبود یک درگیری جزیی در بیمارستانی این‌گونه بازتاب رسانه‌ای پیدا کرده و به اعتبار و حیثیت مردم اردبیل لطمه وارد شود.

وی نقش نمایندگان را در رفتار علمی در قالب کمیسیون‌های تخصصی یادآور شد و افزود: بنده به عنوان نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی بعد از 6 ماه تلاش علمی و تحقیقاتی 120 اولویت کاری کمیسیون را در حوزه‌های مسائل امنیتی، سیاسی و اجتماعی تدوین کردم و کمیته‌های کمیسیون امنیت ملی با موضوعات مشخص و علمی پیگیر مسائل مختلف هستند.

حقیقت‌پور اظهار کرد: نظارت و کنترل روزانه گفتمان و فعالیت‌های هسته‌ای از جمله فعالیت‌های بعد نظارتی ماست که سعی می‌کنیم به صورت روزانه گزارش‌هایی را از روند این مذاکرات دریافت کنیم.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی توجه نمایندگان را به حل مسائل رسوب شده توسعه‌ای در قالب مطالبات حقیقی یادآور شد و تصریح کرد: یکی از این مسائل پیگیری موضوع احداث پتروشیمی اردبیل بود که بعد از رایزنی‌ها و نشست و برخاست‌های مختلف 545 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای این پروژه مصوب شد تا با همکاری بانک صادرات،‌ توسعه صادرات و رفاه این تسهیلات پرداخت شود که اگر در اجرای آن پتروشیمی اراک کوتاهی کند ما به آن‌ها اعلام کردیم که قطعا دست به خلعیت زده و پیمانکار جدید برای آن تعیین می‌کنیم چراکه نگاه مردم اردبیل به پتروشیمی یک نگاه حیثیتی است.

اخذ مجوز اولیه برای احداث بیمارستان 1000 تختخوابی اردبیل

نماینده مردم اردبیل،‌ نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در مورد انتقال حق‌ابه استان از قزل‌اوزن گفت: به رغم برخی مخالفت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با مشارکت وزارت نیرو تخصیص حق‌ابه استان از قزل‌اوزن ابلاغ شد و با این حجم انتقال و تعیین مسیر قرار است در قالب طرح بی.او.تی لوله‌گذاری برای انتقال آب به دشت اردبیل انجام شود.

حقیقت‌پور در تعیین تکلیف نهایی برای آغاز عملیات اجرایی راه‌آهن اردبیل در قالب یک شرکت چینی و به شکل فاینانس خبر داد و عنوان کرد: برای تامین آب عنبران و نمین 15 میلیارد تومان و آب روستایی 6,5 میلیارد تومان پیش‌بینی شده و 14 هزار تن قیر نیز برای تکمیل راه‌های روستایی دریافت کردیم.

وی از پیگیری برای تکمیل و احداث کمربندی نیر،‌ کورائیم و کمربندی سوم اردبیل خبر داد و گفت: 12,5 میلیارد تومان برای تجهیز و تکمیل ترومای اردبیل و رقمی را نیز برای تکمیل مرکز رادیوتراپی از وزارت بهداشت دریافت کردیم و با اخذ موافقت اولیه قرار است بیمارستان یک‌هزار تختخوابی از محل فاینانس در اردبیل احداث شود.

حقیقت‌پور تصریح کرد: برای احداث حسینیه اردبیلی‌ها در مشهد و یک زائرسرای شایسته نه به شکل پیمانکاری بلکه از طریق یک فرد خیر تاکنون 650 میلیون تومان هزینه شده و ما انتظار داریم سایر خیرین و نهادهای غیردولتی نیز در تکمیل این پروژه پیشقدم شوند.

وی احداث 2 مدرسه خیری در هیر و حاشیه اردبیل،‌ احداث 14 باب کتابخانه با چهار میلیارد تومان اعتبار در مناطق محروم، دعوت از سرمایه‌گذار تیراژه برای اجرای پروژه عظیم تجاری و شهر بازی، اجرایی شدن شهرک صنایع پایین دست پتروشیمی، احداث 2 کارخانه داروسازی شیمیایی و گیاهی در نیر و اردبیل و همچنین استقرار خوشه‌های صنعتی نانو و صنایع مربوط به وزارت دفاع را در اردبیل از دیگر اقدامات و پیگیری‌ها عنوان کرد.


5448275
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است