علمی فناوری 12:21 - 29 مهر 1393
محققان آمریکایی لنز کوچک دونات‌شکلی طراحی کرده‌اند که درون چشم کاشته شده و نیاز به استفاده از عینک را در افراد مبتلا به پیرچشمی مرتفع می‌کند.

عینک مطالعه‌ای که درون چشم کاشته می‌شود

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، یکی از بیماری‌های چشمی مرتبط با افزایش سن، پیرچشمی (Presbyopia) است که منجر به کاهش توانایی چشم در تمرکز بر اشیاء نزدیک شده و انجام کارهای ساده مانند مطالعه را دشوار می‌کند.

برای برطرف کردن تاری دید بدون نیاز به استفاده از عینک مطالعه، لنز دونات‌شکل Kamra به قطر 3.8 میلی‌متر و دارای حفره‌ 1.6 میلی‌متری در قسمت مرکز طراحی شده است.

برای کاشت این لنز درون چشم، برشی بر روی قرنیه داده شده و لنز نازک زیر این لایه کاشته می‌شود؛ کل عمل تنها 10 دقیقه بطول می‌انجامد.

نتایج آزمایش بالینی لنز Kamra بر روی 507 بیمار 40 تا 60 ساله مبتلا به پیرچشمی در آمریکا، اروپا و آسیا در مدت سه سال نشان می‌دهد، استفاده از این لنز تا 83 درصد دید نزدیک افراد را بهبود می‌بخشد.

اکثر افراد پس از کاشت لنز قادر به خواندن روزنامه بدون نیاز به استفاده از عینک بودند؛ این لنز دید نزدیک را بهبود بخشیده و تأثیر منفی بر دید دور از جمله در هنگام رانندگی ندارد.

محققان هنوز موفق به دریافت مجوز سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای فروش این لنز در آمریکا نشده‌اند، اما فروش این محصول در اروپا، آسیا و آمریکای جنوبی آغاز شده است.

فناوری‌های مشابهی نیز برای کمک به بیماران مبتلا به پیرچشمی طراحی و مورد آزمایش قرار گرفته است؛ لنز قطره باران (Raindrop) ساختاری شبیه قطره داشته و از ماده‌ای به نام هیدروژل ساخته شده است.

با استفاده از قطره‌ بی‌حسی و بدون نیاز به بی‌هوش کردن بیمار، از طریق یک لیزر مخصوص برش دقیقی روی قرنیه ایجاد شده و ایمپلنت قطره باران روی قرنیه قرار می‌گیرد؛ در نهایت برش مجددا روی قرنیه بازگردانده می‌شود.

نتایج این دستاورد در نشست سالانه آکادمی چشم‌پزشکی آمریکا (AAO2014) ارائه شد.

انتهای پیام


5001734
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از دادن امتیاز ویژه به دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوشیدنی‌های دارای فیبر می‌توانند میان وعده خوبی برای کودکان باشند و مایعات بدن آنها را تامین کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فضایی گفت: در داخل کپسول زیستی مناسب برای پرتاب انسان باید شرایط زیستی فراهم باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه نوبت اول آزمون سراسری در نیمه مرداد اعلام می شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت OpenAI فناوری Voice Engine خود را جمعه گذشته رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان چینی آزمایشی ابداع کرده‌اند که سه نوع سرطان را تنها با یک قطره خون خشک شده و در عرض چند دقیقه تشخیص می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و همچنین گروه آزمایشی علوم انسانی راس ساعت ۸ صبح شروع شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: کنکور در ۱۹۱۳ حوزه امتحانی برگزار می شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان به دانش فنی ساخت موتور‌های ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافت و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری از آن رونمایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان به دانش فنی ساخت موتور‌های ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافت و طی مراسمی با حضور معاون علمی...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است