علمی فناوری 05:44 - 07 بهمن 1398
با تلاش پژوهشگران انگلیسی صورت می‌گیرد
پژوهشگران انگلیسی سعی دارند با کمک پهپاد و فناوری یادگیری ماشینی، به بررسی و نجات گونه‌های در حال انقراض حیوانات کمک کنند.

نجات گونه‌های در حال انقراض با پهپاد!

به گزارش ایسنا و به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه بریستول، پژوهشگران سعی دارند با روش جدیدی که در آن از یادگیری ماشینی و پهپاد استفاده می‌شود، به نجات حیات وحش کمک کنند.

پژوهشگران "دانشگاه بریستول"(University of Bristol) و "انجمن جانورشناسی بریستول"(BZS)، پژوهشی را آغاز کرده‌اند تا طی آن، پهپادها و حسگرها را برای بررسی زرافه‌های در حال انقراض موسوم به "زرافه کوردوفان"(Kordofan giraffe) در پارک ملی "Bénoué" به کار بگیرند.

دکتر "گرین مک‌کیب"(Gráinne McCabe)، مدیر بخش حفاظت انجمن جانورشناسی بریستول گفت: اخیرا کاهش قابل توجهی در میان پستانداران بزرگ این پارک مشاهده شده و اندازه‌گیری دقیق جمعیت این حیوانات می‌تواند راهنمای خوبی برای حفظ این گونه‌ها باشد.

وی افزود: گشت و گذار در این پارک بسیار دشوار است و بخش‌های وسیع آن، غیرقابل دسترس هستند و چالش بزرگی برای بررسی حیات وحش به شمار می‌روند. زرافه‌های کوردوفان در استتار بسیار ماهر هستند و اغلب در گروه‌های کوچک دیده می‌شوند.

از آنجا که انجمن جانورشناسی بریستول مشتاق بود تا بهترین راهبرد را برای بررسی حیات وحش پارک پیدا کند، از دکتر "مت واتسون"(Matt Watson)، پژوهشگر دانشکده علوم زمین دانشگاه بریستول و دکتر "تام ریچاردسون"(Tom Richardson)، پژوهشگر بخش هوافضای این دانشگاه دعوت کرد تا در پروژه مذکور همکاری کنند.

این گروه پژوهشی توانست همکاری موفقیت‌آمیزی را به نمایش بگذارد و طی این پروژه، از پهپادها برای بررسی و اندازه‌گیری انفجارهای آتش‌فشانی استفاده کند تا ابداع سیستمی برای بررسی حیات وحش آغاز شود.

دکتر واتسون گفت: شاید این روش روی زمین، ساده به نظر برسد اما اگر منطقه‌ای به اندازه لندن بزرگ را تصور کنید که جنگل‌های بسیاری دارد و باید تنها ۲۰ یا ۳۰ زرافه کوردوفان در آن شناسایی شوند، دیگر کار ساده‌ای تصور نمی‌شود.

دکتر ریچاردسون گفت: شاید ما به بیش از یک نوع پهپاد و چندین حسگر متفاوت نیاز داشته باشیم تا بتوانیم یک شبانه‌روز را به جستجو بپردازیم. دوربین‌های چندطیفی جدید که با یادگیری ماشینی و ابزار پیشرفته ادغام شده‌اند، باید کاملا خودکار باشند تا بتوانند منطقه‌ای به این وسعت را پوشش دهند.

واتسون و ریچاردسون در حال حاضر به همراه دکتر "تیلو برگادت"(Tilo Burghardt)، پژوهشگر بخش علوم رایانه دانشگاه بریستول، با انجمن جانورشناسی بریستول همکاری می‌کنند تا به همراه هم بتوانند به ابداع فناوری‌های مورد نیاز برای این پروژه بپردازند.

واتسون افزود: سیستمی که ما بر اساس یادگیری ماشینی برای بررسی زرافه کوردوفان ابداع کرده‌ایم، می‌تواند برای بررسی طیف گسترده‌ای از پستانداران کاربرد داشته باشد. اگر این سیستم با سیستم‌های هوایی ارزان قیمتی ادغام شود که قابلیت عملکرد خودکار دارند، می‌تواند تفاوت قابل توجهی در پروژه‌های حفظ حیات وحش سراسر جهان ایجاد کند.

انتهای پیام


10363980
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی آپدیت HyperOS را برای گوشی‌های میان‌رده سری ردمی نوت ۱۳ 5G منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زاکربرگ از توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک توسط متا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدل استاندارد کیهان‌شناسی می‌گوید قدرت انرژی تاریک باید ثابت باشد؛ اما یافته‌های غیرقطعی نشان می‌دهند که این نیرو ممکن است ضعیف شده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره مصرف ضد آفتاب توسط مادران باردار و کودکان مطالبی بیان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ از روز شنبه اول اردیبهشت ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی گفت: تحلیل شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد تهدیدات صهیونیست‌ها و اتفاقات امروز نتایج جالبی در پی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا به‌ تازگی به مأموریت پهپاد «سنجاقک» برای حضور در بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستیار هوش مصنوعی متا (Meta AI) که سپتامبر سال گذشته معرفی شده بود، حالا به‌طور رسمی به تمام پلتفرم‌های این شرکت اضافه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی باعث ایجاد عدالت آموزشی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور گفت: در سطح کشور ۴۰۰ فارغ التحصیل دکترای تخصصی فیزیوتراپی داریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است