گوناگون 12:38 - 03 آبان 1393
بیماری آلزایمر به‌عنوان یکی از پیچیده‌ترین بیماری‌های مغزی، ازجمله عارضه‌هایی است که از دوران میانسالی به بعد و به‌ویژه در دوران سالمندی گریبان بسیاری از افراد را می‌گیرد.

پشیگیری از آلزایمر با خوردن این خوراکی‌ها

پیامبراسلام صلی الله علیه و آله فرمودند: بهترین سرگرمی مؤمن شناست.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، بیماری آلزایمر به‌عنوان یکی از پیچیده‌ترین بیماری‌های مغزی ازجمله عارضه‌هایی است که از دوران میانسالی به بعد و به‌ویژه در دوران سالمندی گریبان بسیاری از افراد را می‌گیرد؛ بیماری‌ای که با تخریب سلول‌های مغز، فرد را دچار مشکلات پیچیده‌ای می‌کند.

 

صرف‌نظر از توصیه‌های پزشکان برای در امان ماندن از عوارض آلزایمر و حتی پیشگیری از آن طب سنتی از دیر باز توصیه‌های مختلفی داشته است.

در طب سنتی یکی از علل فراموشی، سردی مغز محسوب می‌شود که به همین‌خاطر توصیه طب سنتی علاوه بر گرم نگه داشتن سر و استفاده از کلاه‌های پشمی، اجتناب و پرهیز از مصرف خوراک‌هایی با طبع سرد است.

 

مصرف ارده با شیره انگور و خرما به‌عنوان یک خوردنی بسیار مقوی با طبع گرم در وعده صبحانه ازجمله توصیه‌های طب سنتی برای پیشگیری از آلزایمر است. توصیه می‌شود به‌مدت 4 تا 8 ‌ماه، در هفته 5 مرتبه از این مخلوط گرم و مقوی استفاده شود. مصرف روزانه مغزهای خام گردو، پسته و فندق و بادام درختی به‌عنوان تنقلات روزانه علاوه بر جلوگیری از افزایش کلسترول در این زمینه نیز توصیه شده است.

 

خوردن فسنجانی که از ترکیب مساوی بادام و گردو تهیه شود هفته‌ای 3مرتبه و خوردن روزانه 40عدد مویز نیز از دیگر پیشنهادهای طب سنتی در مقابله با آلزایمر است. از دیگر توصیه‌های طب سنتی در این زمینه استشمام مداوم عطرهای گرم مانند عطر یاس و نرگس و همینطور گلاب اصل است. مصرف روزانه 2 استکان شربت عسل نیز مؤثر تشخیص داده می‌شود.

 

 

خبر نو / 2020


5033390
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است