به گزارش خبرنگار مهر، ماریا خویشدوست چهارشنبهشب در جشنواره غذای روستای تل سرکوه دشتستان اظهار داشت: غذا، از ابتدایی ترین نیازهای انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است و نقش اساسی آن، انکار ناشدنی است.
وی افزود: میتوان گفت پیشرفتهای شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، مدیون پاسخ به همین غریزه ساده و ابتدایی است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اهتمام به روستاها به عنوان مولد غذای سالم سخن گفت و ابراز داشت: روستاها و روستانشینان به عنوان تولید کننده محصولات غذایی سالم باید مورد توجه قرار گیرند و امکانات رفاهی لازم برای آنها فراهم شود.
خویش دوست تصریح کرد: مهاجرت روستائیان به شهرها سبب کاهش تولید مواد غذایی سالم می شود و باید با برنامه ریزی لازم مهاجرت معکوس روستائیان را میسر کنیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از آمار بالای ابتلا به بیماری دیابت در کشور خبر داد و ابراز داشت: متاسفانه با تغییر فرهنگ مردم در استفاده از غذای سالم و خانگی به غذای ناسالم و فست فودها شاهد رشد ابتلا به بیماری دیابت در کشور هستیم و به ازای هر ۱۰ نفر، یک بیمار دیابتی داریم.
خویش دوست بر کاهش مصرف نمک تاکید کرده و اظهار داشت: مصرف بیرویه نمک در غذاها،سبب بروز بیماریهای مختلف مثل فشار خون میشود و افزایش بیماریهای قلبی و عروقی را به دنبال دارد.
وی بیان داشت: مصرف غذاهای سالم و خانگی باید در جامعه نهادینه شود تا شاهد انسانهایی سالم و پویا باشیم.