گوناگون 00:01 - 17 بهمن 1394
سعی کنید همیشه نان سبوس دار میل کنید. زیرا علاوه بر اینکه فیبر موجود در این نانها موجب سلامت و بهبود عملکرد روده ها میشود، نسبت به نان های حاوی آرد سفید و تصفیه شده، طعم خوشمزه تری هم دارند.

نان تست با لوبیا سفید و سبزیجات



مواد لازم:

نان چاپاتا یا همبرگری: 2 عدد

روغن: 1 قاشق غذاخوری

پیاز (ساطوری شده): 1 عدد کوچک

سیر (ساطوری شده): 1 حبه

لوبیا سفید (آب پز): 250 گرم

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

سرکه: 1 قاشق چایخوری

جعفری (خرد شده): 1 قاشق غذاخوری

ریحان (خرد شده):1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه نیمکوب: مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

گریل فر را روی درجه ی متوسط روشن کنید. نان ها را دو نیم و برشته کنید و گرم نگاه دارید.

روغن را در تاوه داغ کرده، پیاز را تفت دهید. سیر را اضافه کرده و کمی دیگر سرخ کنید. لوبیا، رب و مقداری آب اضافه کرده ، کمی بپزید تا آب موجود در تاوه تمام شود. سرکه، جعفری و ریحان را اضافه کرده، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.

مخلوط آماده شده را روی نان ها ریخته و نوش جان کنید.       


7657461
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است