فرهنگی‌هنری 14:04 - 07 شهریور 1393
در اختتامیه پنجاهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان عنوان شد
رئیس سازمان سینمایی مهمترین سیاست برای تنش‌زدایی و عبور از بحران‌ها در سینما را سیاست صبر ایوب دانست و گفت: بنده ایوبی هستم و فکر می‌کنم این سیاست کارساز بود.

ایوبی: مهمترین سیاست برای عبور از بحران صبر ایوب است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران پنجاهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان آفتاب – اراک شامگاه چهارشنبه؛ 5 شهریورماه با برگزاری آیین اختتامیه در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) واقع در شهر خمین برگزیدگان بخش‌های مختلف را شناخت.

بنابراین گزارش، «دکتر حجت الله ایوبی» معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری، «حبیب ایل‌بیگی» مدیرعامل انجمن سینمای جوان، «حسین شاکری» مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد استان مرکزی و رئیس این دوره از جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان، «شکرالله حسن بیگی» معاون سیاسی استاندار استان مرکزی، مسئولان انجمن سینمای جوانان ایران، مدیران استان مرکزی، فیلمسازان و عکاسان برخی از میهمانان و حاضران در این مراسم بودند.

پنجاهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان آفتاب– اراک در بخش فیلم شامل بخش‌های (پژوهش فیلم مستند، فیلمنامه، تصویربرداری، تدوین، صدا، جانبخشی در آثار پویانمایی، بهترین فیلم پویانمایی، بهترین فیلم مستند، بهترین فیلم تجربی، بهترین فیلم داستانی، استعداد جوان، تقدیر هیئت داوران، جایزه بزرگ جشنواره) فیلمنامه و عکس برگزیدگان خود را شناخت و با اهدا 16 تندیس، 25 دیپلم افتخار،6 لوح تقدیر و چهارصد و هفده میلیون ریال جایزه نقدی از آن‌ها تقدیر کرد.

ایوبی برگزاری این مراسم در شهر خمین را گامی مهم در راستای تحقق سیاست‌های سازمان سینمایی دانسته و گفت: بردن جشنواره‌ها به خارج از تهران یکی از برنامه‌هایی است که در راستای تحقق سیاست سازمان سینمایی نهادینه شده است.

وی با بیان اینکه سینمای جوان، آینده‌ سینمای کشور و تضمین‌کننده فردای سینمای ایران است، گفت: سینمای جوان، مدرسه سینمای ایران است، برنامه‌های بسیار خوبی که سال گذشته در انجمن سینمای جوان برگزار شد منجر به افزایش تولیدات در شهرهای مختلف شد.

معاون وزیر ادامه داد: اهتمام این انجمن به اجرای بیش از 60 جشنواره عکس و فیلم در شهرها و شهرستان‌های مختلف نشان می‌دهد که انجمن سینمای جوان و فعالیت‌هایش جزو اولویت‌های اول سازمان سینمایی است.

ایوبی وضعیت سینمای کشور را بسیار امیدوارکننده دانسته و گفت: بعد از یک دوران پر اضطراب و پر تنش فضای آرامی در سینمای کشور حاکم شده و همدلی بین اهالی سینما و اهالی سینما با مدیران به وجود آمده است.

وی ایجاد همدلی و پیوند بین مدیران سینما و سینماگران را از عمده اهداف این سازمان جهت رفع تنش در سینما عنوان کرد و گفت: این موفقیت از بازگشایی خانه سینما تا شفافیت و عدالتی که سینماگران در عرصه سینما احساس می‌کنند، حاصل شد و این عوامل می‌تواند آرامش و پایداری در سینما را حفظ کند.

ایوبی با بیان اینکه رونق گیشه‌ها، نشان از این دارد که حال سینما رو به بهبود است، عنوان کرد: از اکران نوروزی، مردم شاهد فیلم‌های خوبی بودند و این فضای پررونق، نوید روزهای پررونق‌تری را در شش ماه دوم سال می‌دهد.

معاون وزیر با اشاره به فیلمنامه‌هایی که خوانده است، افزود: فیلم‌های بسیار خوبی در راهند و آثار بسیار خوبی مراحل تولید را پشت سر می‌گذارند.

وی از برگزاری میهمانی بزرگی با حضور اهالی سینما در شب روز ملی سینما خبر داد و گفت: من شخصا طرفدار سینما سلام هستم و قولش را هم به مردم داده بودم و قلبا دوست دارم این اتفاق دوباره بیافتد.

ایوبی اجرای  «سینما سلام» در سال گذشته را اقدام ارزشمندی دانسته و گفت:  فکر می‌کنم انرژی مثبت «سینما سلام» و روز رایگان سینما هنوز در سینماهای کشور وجود دارد اما، از آنجاکه خودمان را به مشورت مقید می‌دانیم و دلمان می‌خواهد کارهایمان از سازوکارهای رسمی و قانونی عبور کند، اگر انجمن سینماداران و شورای صنفی موافق باشند امسال هم سینما سلام خواهیم داشت و هزینه‌هایش را هم پرداخت می‌کنیم اما، اگر مخالف باشند این کار را انجام نمی‌دهیم.

رئیس سازمان سینمایی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری سلام سینما در سال گذشته اثرات بسیار خوبی داشت به طوری که هم سینماگران امیدوار شدند و هم مدیران و مسئولان کشور به ظرفیت‌های بسیار بزرگ سینما پی بردند.

تندیس بهترین فیلم‌نامه‌ جشنواره منطقه‌ای آفتاب به کودکان آواره‌ شنگال تقدیم شد.

توفیق امانی تندیس بهترین فیلم‌نامه‌ی پنجاهمین جشنواره‌ی منطقه‌ای سینمای جوانان ایران، آفتاب را به کودکان آواره‌ شنگال تقدیم کرد.

بنابراین گزارش، توفیق امانی فیلم‌ساز شناخته‌شده‌ سنندجی که شب گذشته برای فیلم‌نامه‌ی فیلم کوتاه خود «آپارتمان مورچه‌ها» تندیس بهترین فیلم‌نامه‌ی جشنواره را دریافت کرد، طی بیانیه‌ای جایزه‌ی خود را به کودکان آواره‌ی شنگال تقدیم کرد. آپارتمان مورچه‌های فیلم کوتاهی ست که از بتن مرگ زندگی را به شکل زیبایی روایت می‌کند. توفیق امانی در این فیلم خود داستان خانواده‌ی کردی را روایت می‌کند که در جریان کشتار 182 هزار کرد عراقی به دست رژیم بعثی صدام حسین و در جریان عملیاتی موسوم به انفال تیرباران شده و در گوری دسته‌جمعی دفن شده‌اند.

در ادامه‌ مراسم اختتامیه و اهدای جوایز پنجاهمین جشنواره‌ منطقه‌ای سینمای جوان، آفتاب محمد کارت نیز که تندیس بهترین فیلم مستند جشنواره را برای مستند «خون‌مردگی» دریافت کرده بود به پشت تریبون رفت از معاونت سینمایی کشور جناب آقای حجت‌الله ایوبی برای صمیمیتی که در رفتار مدیران سینمایی وجود دارد تشکر کرد.

وی گفت: این فیلم در دوره‌ مدیریت قبلی ساخته شد و من به خاطر فضای موجود فکر می‌کردم این فیلم را باید داخل کمدم بگذارم و فقط به چند نفر از دوستانم نشان دهم. اما با درک بالا و اعتمادی که مدیران جدید سینمایی آقایان ایل‌بیگی و طباطبایی نژاد دارند این فیلم توانست راه خودش را پیدا کند. آقای ایوبی من واقعاً از شما ممنونم. وقتی با مدیران سینمایی جدید صحبت می‌کنیم انگار داریم با رفقایمان صحبت می‌کنیم.

خون‌مردگی مستندی اجتماعی ست که به بررسی وضعیت لمپن‌ها در شهر شیراز می‌پردازد. این مستند پیش از این جوایز زیادی را از جمله تندیس بهترین مستند اجتماعی را از جشنواره‌ی سینما حقیقت دریافت کرده است.

بنابراین گزارش برترین‌های بخش‌های مختلف این جشنواره به شرح زیر معرفی شدند:

بخش پژوهش فیلم مستند:

از میان 3 کاندیدا: زلف آباد، دیار خاموش، همه آنچه که من دارم و اوزال

تندیس جشنواره و مبلغ000/000/ 20ریال اهدا می‌شود به سیما ابراهیمی و حمیدرضا افرحی عراقی محققین فیلم ذلف آباد، دیار خاموش از اراک

بخش فیلمنامه:

از میان 5 کاندید فرزندان، جای خالی، آپارتمان مورچه‌ها، خاکستر و باد و دیوار

تندیس جشنواره و مبلغ  000/000/ 20ریال اهدا می شود به توفیق امانی برای فیلم "آپارتمان مورچه‌ها" از مریوان

بخش تصویربرداری:

از میان  5  کاندید   11P.T.S.D ، خاکستر و باد، فرزندان و  اوزال

تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/ 20ریال اهدا می‌شود به محمودرضا مافی تصویربردار فیلم "فرزندان" از ساری

بخش تدوین:

از میان 6  کاندید: اوزال، سپیده، خون مردگی، فرزندان، خاکستر و باد  11P.T.S.D

تندیس جشنواره و مبلغ000/000/ 20ریال اهدا می‌شود به امید میرزایی تدوین گر فیلم"  11P.T.S.D" از شیراز

بخش صدا:

از میان 4 کاندید 11P.T.S.D، خاکستر و باد، خون مردگی  و اوزال

تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/ 20ریال اهدا می‌شود به مهدی تنگستانی‌زاده صداگذار فیلم "  11P.T.S.D " از شیراز

بخش جان بخشی در آثار پویانمایی:

تندیس جشنواره و مبلغ000/000/ 20ریال اهدا می شود به سروش نجفی، جعفرصیادی و زهراصیدی انیماتوران فیلم "جایی برای زندگی" از زنجان

بخش بهترین فیلم پویانمایی:

تندیس جشنواره و مبلغ  000/000/ 25ریال اهدا می‌شود به مریم فرحزادی کارگردان فیلم "نقش هر پرده" از بابل

بخش بهترین فیلم مستند:

از میان  3  کاندید: خون مردگی، همه آنچه که من دارم، اوزال

تندیس جشنواره و مبلغ  000/000/ 25ریال اهدا می‌شود به محمد کارت کارگردان فیلم "خون مردگی" از شیراز

بخش بهترین فیلم تجربی:

از میان 2 کاندیدا: قاب عکس روی دیوار و زندگی کاغذی

تندیس جشنواره و مبلغ  000/000/ 25ریال اهدا می‌شود به محمدرضا مرادی کارگردان فیلم "زندگی کاغذی" از اراک

بخش بهترین فیلم داستانی:

از میان5  کاندید: فرزندان،  جای خالی، خاکستر و باد، آپارتمان مورچه ها و   11P.T.S.D

تندیس جشنواره و مبلغ  000/000/ 30ریال اهدا می‌شود به نگین امین‌زاده کارگردان فیلم "جای خالی"  از شیراز

بخش استعداد جوان:

تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/ 15ریال اهدا می شود به سینا مصطفی زاده برای فیلم تجربی "جار" از رشت،

تندیس جشنواره و مبلغ  000/000/ 15ریال اهدا می‌شود به داریوش رضایی برای فیلم مستند "دیواری از جنس رنگین کمان" از ساوه

تقدیر هیئت داوران:

دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/ 10 ریال اهدا می‌شود به حسن رستمانی بازیگر فیلم داستانی "فرزندان" از ساری،

دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/ 10 ریال اهدا می شود به  ایمان حسن زاده کارگردان فیلم داستانی "ناچاری" از شیراز،

دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/ 10 ریال اهدا می شود به عباس سندی کارگردان فیلم مستند "سپیده" از رشت،

دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/ 10 ریال اهدا می شود به محمدعلی یزدان پرست کارگردان فیلم  مستند "همه آنچه که من دارم" از اراک

جایزه بزرگ جشنواره:

تندیس جشنواره و مبلغ000/000/ 40 ریال اهدا می‌شود به مسعود میرزایی کارگردان فیلم مستند "اوزال" از بندرعباس

بخش فیلمنامه:

ضمن تقدیر از سعید آهنگران مقدم برای فیلمنامه "درجه" از اراک و مهدی ابراهیمی برای فیلمنامه "سراب" از سده،

لوح تقدیر و مبلغ 000/000/ 5 ریال اهدا می شود به  مهدیه غلام حسینی بهنمیری برای فیلمنامه مستند " آواز شالیزار" از  ساری،

لوح تقدیر و مبلغ 000/000/ 10 ریال به عنوان نفر سوم اهدا می شود به ساجده قدیری برای فیلمنامه انیمیشن "چرخه سیاه" از اراک،

دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/ 12 ریال به عنوان نفر دوم اهدا می شود به محمدرضا مرادی برای فیلمنامه‌های "اسب ها به گوش می‌ایستند" و "یک کولاژ ساده از عشق، جنگ یا هرچیز که تو دوستش داری..." از اراک،

تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/ 15 ریال به عنوان نفر اول اهدا می‌شود محمدعلی هاشم پور برای فیلمنامه داستانی "بوی پیراهن یوسف" از بابل

بخش اقتباسی:

لوح تقدیر و مبلغ 000/000/ 5 ریال اهدا می شود به تیمور قادری برای فیلمنامه  "مورچه ها" از کامیاران،

تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/ 20 ریال اهدا می‌شود به امیر کرمی برای فیلمنامه داستانی "جستجو" از زنجان

بخش عکس:

لوح تقدیر و مبلغ 000/000/ 3 ریال اهدا می‌شود به عمران اشرلو برای عکس «در راه زندگی» از بیجار،

لوح تقدیر و مبلغ 000/000 /3 ریال اهدا می شود به ناصر محمدی برای عکس خیاط از زنجان،

لوح تقدیر و مبلغ 000/000/ 6 ریال به عنوان نفر سوم اهدا می‌شود به جواد عسکراوغلی برای عکس دور از مرکز در میدان از ارومیه،

دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/ 8 ریال به عنوان نفر دوم اهدا می‌شود به مهدی سعادت برای عکس نور از ارومیه،

تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/ 10 ریال به عنوان نفر اول اهدا می شود به عادل عزیزی برای عکس شکیبایی از اراک.


4592430
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جدیدترین قسمت از «باغ شادونه» با ورود یک شخصیت جدید پنجشنبه 6 اردیبهشت حوالی ساعت 17:15 از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی درباره تولیدات سازمان متبوع خود در زمینه عملیات «وعده صادق» توضیح داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم «مست عشق» با جذب ۵۱ هزار مخاطب طی روز گذشته موفق شد تا رکورد بیشترین تعداد مخاطب روز نخست نمایش را از آن خود کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی اولین هفته از اردیبهشت ماه فیلم‌های سینمایی «جغد شب»، «قاتلان ماه کامل» و «در مسیر بوستون» از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جبلی گفت: رسانه ملی و وزرات ورزش در حال تدوین آیین‌نامه‌ای درباره حق پخش فوتبال هستند که تقدیم هیئت وزیران خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد پیشکسوت قرآنی گفت: قرآن همه چیز ماست. اگر قرآن می‌تواند تمام مشکلات ما را حل کند، چرا ما آن را در اولویت قرار ندهیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس مذهبی با اشاره به فضائل متعدد شاه عبدالعظیم حسنی (ع) از ایشان به عنوان یکی از شخصیت‌های برجسته تاریخ اسلام یاد کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت فرهنگ، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ تدوین شده است، ابلاغ کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه سفر به پاکستان از فعال شدن ۶ خانه فرهنگی ایران در این کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتابفروشی‌های تایید شده در سامانه بازار کتاب برای حضور در بخش مجازی سی وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۸ اردیبهشت فرصت دارد نسبت به ثبت‌نام در این بخش اقدام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است