اقتصادی 15:17 - 06 اسفند 1398
ابلاغ دومین دستورالعمل مقابله با ویروس کرونا به فرودگاه‌ها
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به منظور کنترل و جلوگیری از انتشار کوید ۱۹ معروف به ویروس کرونا در حوزه فعالیت فرودگاه‌ها به عنوان زیرساخت‌ها و مراکز حیاتی و حساس کشور، دومین دستورالعمل را برای انجام تمهیدات لازم به فرودگاه‌ها ابلاغ کرد.

ترمینال‌ها و سالن‌های ترانزیت، آسانسورها و دستگاه‌های‌ATM ضد عفونی می‌شوند

به گزارش ایسنا، سیاوش امیرمکری در این بخشنامه خواستار انجام تمهیدات لازم برای حفظ سلامت مسافران با اجرای دستورالعمل از سوی مدیران و مدیران کل فرودگاه‌های کشور شده است.

در این بخشنامه بر نظارت مستمر روزانه در خصوص ضد عفونی کردن فضاهای عمومی و پرتردد از جمله ترمینال ها و سالن های ترانزیت، آسانسور ها، دستگاه ATM و ... ونظارت مستمر بر رستوران ها و فروشگاه های مواد غذایی مستقر در فرودگاه‌ها و نیز  اعلام ممنوعیت فروش مواد غذایی باز در غرفه ها تاکید شده است.

از دیگر مفاد این بخشنامه می توان به اجرای دقیق بخشنامه های مرتبط و تأکید بر رصد فرآیند چک مسافران در فرودگاه‌های کشور توسط عوامل وزارت بهداشت و همکاری کامل با نهادهای امنیتی، نظامی و همچنین نمایندگان وزارت بهداشت و بازرسان سازمان پدافند غیرعامل جهت بازدید و بازرسی از فرودگاه ها و پیش بینی صدور کارت تردد مناطق چهارگانه در صورت نیاز اشاره کرد.

علاوه بر این، پیش بینی مسیرهای اضطراری جهت تردد نیروها و خودروهای قرنطینه به صورت مجزا از مسیرهای تردد عادی، حضور فعال در جلسات و کارگروه‌های مرتبط استانی و شهرستان، همکاری کامل با ایرلاین ها برای انجام و ارائه سرویس به پروازهای خاص (خروج اتباع خارجی) از دیگر مفاد عنوان شده در دومین بخشنامه شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور به شمار می رود.

بر این اساس، نتیجه اقدامات صورت گرفته باید در قالب گزارش هفتگی و همچنین اعلام موارد اورژانسی به صورت گزارش آنی به مدیرکل دفتر مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل ارایه شود.

لازم به یادآوری است، پیش از این نیز ششم بهمن ماه مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در بخشنامه ایی به مدیران و مدیران کل فرودگاه های بین المللی و مرز هوایی خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با ویروس کرونا با همکاری ادارات کل بهداشت و درمان استان ها شده بود.

انتهای پیام


10413376
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با کاهش ۲.۳۷ درصدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۰۸ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح گندم گفت: گندم به عنوان یک غله مهم و استراتژیک در کشور بیش از ۴۰ درصد انرژی و پروتئین مورد نیاز را تامین می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس صنعت طیور گفت: بنابر آمار ماهانه ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزارتن مرغ مورد نیاز کشور است که براین اساس ۱۳۰ میلیون قطعه جوابگوی بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب با بی‌سابقه دانستن بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۵۰ درصد بارش کل سال آبی استان در ۳ روز اتفاق افتاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح خودرو‌های برقی وزارت صنعت معدن تجارت از واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور طی ۳ ماه آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: با راه اندازی سامانه خودنویس علاوه بر کاهش نرخ‌های اجاره دست دلالان و سوداگران از این بازار کوتاه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بنیاد مسکن روستایی گفت: تمامی واحدهای مسکن روستایی در سراسر کشور با استفاده از ظرفیت های مردمی همزمان با پرداخت تسهیلات ساخت ویلایی ساخته می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توجه به رفع محدودیت‌های پروازی و بازگشت حالت عادی مسافران حتما از آخرین وضعیت پروازی خود مطلع شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل گمرک گفت: میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ۲۵ محور شریانی و غیر شریانی در تمامی محور‌های جنوبی کشور همچنان به دلیل سیل و آبگرفتگی مسدود است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است