گوناگون 19:52 - 22 بهمن 1394
به خاطر داشته باشید که هنگام جوشاندن پاستاها، در آب آن روغن نریزید. چون موجب میشود پاستا مغز پخت نشود.

پاستا با نخود فرنگی (مناسب برای گیاهخواران) 

 

مواد لازم:

پاستا: 450 گرم

کره: 25 گرم

نحود فرنگی (کنسروی): 350 گرم

خامه: 200 گرم

پودر جوز هندی: به اندازه ی نوک قاشق چایخوری

پنیر پارمزان (رنده شده): 60 گرم

کمی برگ جعفری برای تزیین

 

طرز تهیه:

پاستا را در آب نمک جوشان پخته و در صافی بریزید.

کره را در قابلمه ی بزرگی آب کرده، نخود فرنگی و 150 گرم از خامه را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و کوتاه بجوشانید تا سس کمی غلیظ شود.

پاستا، کمی نمک، فلفل سیاه نیمکوب و پودر جوز هندی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. خامه ی باقی مانده و پارمزان (کمی برای روی غذا کنار بگذارید) را اضافه و با احتیاط دوباره مخلوط کنید. غذا را در ظرف بریزید. با برگ جعفری و پارمزان باقی مانده تزیین و نوش جان کنید.  


7675029
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است