مرتضی نعمت الهی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، افزود:هدف از برگزاری مسابقه آشپزی ترویج استفاده از غذا های سالم و ترغیب دانشجویان به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی میان دانشجویان و پرسنل جهاد دانشگاهی بود.
مدیر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: این مسابقه یکی از برنامه های داخلی معاونت فرهنگی این واحد دانشگاهی و در رابطه با نقش رشد فردی دانشجویان برنامه ریز شده و در 20 آبان ماه فرخوان این مسابقه اطلاع رسانی و در اول آذر ماه با حضور پرشور دانشجویان و پرسنل جهاد دانشگاهی برگزار شد.
نعمت الهی در ادامه افزود: روش داوری این مسابقه به صورت امتیازدهی توسط بازدیدکنندگان به سلامت، طعم و تزئین غذاها بود که بعد از داوری این مسابقه سه نفر از دانشجویان به ترتیب اسماعیل مرحومیان (دانشجوی رشته مدیریت تبلیغات تجاری)، فاطمه غضنفری (دانشجوی رشته اینترنت و شبکه های گسترده )، سودابه نادری(مدیریت امور فرهنگی) مقام اول تا سوم را کسب کردند.
انتهای پیام
7434843