گوناگون 01:13 - 18 بهمن 1394
بهتر است برای تهیه ی شیرینی جات، شکر خیلی ریز و نرم مصرف کنید. هنگام پختن بیسکوئیت، فراموش نکنید که پیش از روشن کردن فر، سینی را بیرون بیاورید.

بیسکوئیت با طعم شکلات و دارچین

 

مواد لازم:

کره نرم: 225 گرم

شکر نرم و ریز: 140 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

اسانس پرتقال: 10 قطره

آرد سفید: 280 گرم

شکلات تلخ (ریز خرد شده): 100 گرم

دارچین: ½1 قاشق غذاخوری

شکر خیلی ریز برای روی بیسکوئیت: ½1قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

فر را روی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و  140 گرم از شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. زرده تخم مرغ را هم زده روی مواد بریزید. آرد و ذره ای نمک را از صافی رد کرده و همراه با شکلات به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

½1 قاشق شکر و دارچین را در یک بشقاب گود مخلوط کنید. از خمیر به اندازه های یک قاشق غذا خوری برداشته، کف دست گلوله کرده، در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر بچینید. با فشار ملایم دست، گلوله های خمیر را کمی پهن کنید.

شیرینی ها را به مدت 15-12 دقیقه در فر بپزید. پس از بیرون آوردن سینی، 10 دقیقه صبر کنید، سپس بیسکوئیت ها را روی صفحه ی مشبک بگذارید تا خنک شوند

 

 

 


7659727
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است