علمی فناوری 20:13 - 24 بهمن 1396
توجه به استارت‌آپ‌های روستایی و کشاورزی مدتی است در دستور کار کشورهای مختلف قرار گرفته تا ضمن افزایش تولید، میزان فروش کشاورزان را افزایش دهد و به توسعه کشاورزی کمک کند.

 آمریکا و هند به‌عنوان 2تولیدکننده بزرگ محصولات کشاورزی در سال‌های اخیر برنامه‌های جدی برای رونق وضع زندگی کشاورزان و تولیدکنندگان تدارک دیده‌اند. این حمایت‌ها که در 2بخش توجه به استارت‌آپ‌ها (کسب و کارهای نوپا) و اپلیکیشن‌های ویژه کشاورزان طبقه‌بندی می‌شود، تا به حال توانسته به‌طور قابل توجهی از مشکلات کشاورزان در مناطق دورافتاده کم کند.

در کشور خودمان نیز اخیرا به این حوزه توجه جدی شده است. اوایل بهمن‌ماه امسال بود که علی سراییان، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که از استارت‌آپ‌ها و ایده‌ها برای کسب و کارهای نوپا در مناطق روستایی حمایت می‌کنیم.

اما اپلیکیشن‌ها و کسب‌وکارهای نوپای موفق در حوزه کشاورزی و روستایی چطور کار می‌کنند؟ و بهترین نمونه‌های حال حاضر جهان که در این دو تولیدکننده بزرگ مواد خوراکی تمرکز دارند، چه خدماتی را به مردم و کشاورزان ارائه می‌کنند؟

  • بهترین استارت‌آپ‌های کشاورزی در هند
  • NaPanta؛ خرید لوازم کشاورزی

یک استارت‌آپ مشهور در هند به‌صورت آنلاین مایحتاج مورد نیاز کشاورزان را با قیمت کمتر و کیفیت بالاتر به‌صورت مستقیم در اختیارشان می‌گذارد. در این سیستم، کشاورزها می‌توانند لوازم موردنیازشان را از قبل رزرو کرده و با این روش، بهای کمتری بابت این لوازم بپردازند. معمولا با نزدیک شدن به فصل کاشت، مواد اولیه کمیاب و گران‌تر می‌شود اما در این روش، قیمت‌ها ثابت می‌ماند و جنس حتما به‌دست مشتری می‌رسد. «نه‌پانتا» تا به حال 3500فروشگاه را با بیشتر از 300کشاورز مرتبط کرده‌است.

  • Mandi Trades ؛ شبکه خریدار و کشاورز

این استارت‌آپ، شبکه‌ای میان کشاورزان و خریداران ایجاد کرده تا دست دلال‌ها را از بازار کوتاه کند. با این روش، هر کشاورز از قبل برنامه تولید و فروشش را هماهنگ می‌کند. ضمن اینکه برای تحویل محصول به خریدار چند کشاورز که در یک مسیر باشند، می‌توانند از یک کامیون به‌صورت مشترک استفاده کرده و هزینه‌هایشان را پایین بیاورند. کشاورزان می‌توانند از طریق این شبکه اطلاعات محصول شامل عکس و تمام جزئیات مربوط به آن را به نمایش بگذارند. اگر کسانی توانایی حمل محصول به خارج از محل سکونت‌شان را نداشته باشند، خریداران می‌توانند سر زمین حاضر شده و محصول را خریداری کنند.

  • اپلیکیشن‌های مورد نیاز کشاورزان در آمریکا

 

  • AGERpoint؛ بررسی سلامت درخت و میوه

هر محصولی یک شیوه پایش جداگانه می‌طلبد. این اپلیکیشن ویژه کسانی است که مرکبات تولید می‌کنند. نرم‌افزار این سیستم با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای اطلاعات دقیقی از درخت‌ها و میوه‌هایشان را ارائه می‌کند. این اطلاعات شامل اندازه تنه درختان و میزان سایه‌شان - نشان‌دهنده گستردگی برگ و میوه - است. در بعضی محصولات، با آنالیز کردن رنگ‌ برگ‌ها هم می‌توان میزان سلامت درخت و میوه را سنجید.

  • Full Harvest؛ فروش میوه‌های زشت

هر سال بیشتر از 9میلیارد کیلوگرم از محصولات کشاورزی فقط به‌دلیل ظاهر غیرعادی و زشت بودن‌شان در آمریکا دور ریخته می‌شوند. این روال در برخی کشورهای دیگر هم وجود دارد و باعث شده هرسال مقدار زیادی ماده خوراکی صرفا به‌خاطر مشتری‌پسند نبودن از بین برود. این اپلیکیشن محل معرفی محصولات زشت اما سالم است. کشاورزان و باغداران از این طریق مستقیما به خریدار متصل شده و محصولاتشان را با قیمت مناسب می‌فروشند. این اپلیکیشن در بزرگ‌ترین کنفرانس محصولات کشاورزی در ایالات متحده به‌عنوان یک کسب و کار نوآورانه مورد تجلیل قرار گرفت.


9676840
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تراشه جدید مدیاتک از نظر گرافیکی بیشتر از ۵۰ درصد از نسل قبلی سریع‌تر است و CPU آن نیز ۱۰ درصد سرعت بیشتری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: به زودی با اجرای پویش ملی غربالگری بیماران سرطانی، افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی آپدیت HyperOS را برای گوشی‌های میان‌رده سری ردمی نوت ۱۳ 5G منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زاکربرگ از توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک توسط متا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدل استاندارد کیهان‌شناسی می‌گوید قدرت انرژی تاریک باید ثابت باشد؛ اما یافته‌های غیرقطعی نشان می‌دهند که این نیرو ممکن است ضعیف شده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره مصرف ضد آفتاب توسط مادران باردار و کودکان مطالبی بیان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ از روز شنبه اول اردیبهشت ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی گفت: تحلیل شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد تهدیدات صهیونیست‌ها و اتفاقات امروز نتایج جالبی در پی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا به‌ تازگی به مأموریت پهپاد «سنجاقک» برای حضور در بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستیار هوش مصنوعی متا (Meta AI) که سپتامبر سال گذشته معرفی شده بود، حالا به‌طور رسمی به تمام پلتفرم‌های این شرکت اضافه شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است