گوناگون 01:27 - 28 مهر 1397

آشنایی با منابع خوراکی سرشار از ویتامین D

به گزارش خبرنگار مهر، عصر دیجیتال موجب افزایش بی تحرکی و عدم حضور کمتر در فضاهای باز شده است. در نتیجه ما کمتر در معرض نور خورشید هستیم و ویتامین D کمتری دریافت می کنیم که می تواند سلامت ما را به خطر انداخته و تاثیر مستقیم بر سلامت استخوان ها و سیستم ایمنی بدن ما داشته باشد.

در حال حاضر میزان ویتامین D موردنیاز برای افراد تا سنین ۷۰ سال، ۶۰۰ واحد بین المللی IU در روز و برای افراد بالای ۷۰ سال، ۸۰۰ IU است.

بدون در نظر گرفتن مواد خوراکی، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرارگرفتن صورت، دستان، پاها یا پشت بدن در معرض نورخورشید بدون ضدآفتاب می تواند منجر به تولید ویتامین D موردنیاز بدن برای یک هفته شود. اما همیشه این روش امکان پذیر نیست و باید با خوردن منابع خوراکی این ویتامین بدن را تامین کرد. ۵ ماده خوراکی به عنوان بهترین منبع ویتامین D عبارتند از:

۱- شیر: یک لیوان ۲۳۵ میلی لیتری شیر حاوی ۱۰۰ IU ویتامین D است.

۲- ماهی تن کنسروشده: ۱۱۴ گرم ماهی تن کنسروشده معادل ۱۵۰ IU ویتامین D است.

۳- ماهی چرب: ماهی سالمون به وزن ۸۵ گرم دارای ۴۵۰ IU ویتامین D است.

۴- تخم مرغ: یک زرده تخم مرغ حاوی ۴۰ IU ویتامین D است.

۵- قارچ های رشدیافته در مقابل نور UV: ۱۴۰ گرم قارچ رشدیافته در مقابل اشعه UV حاوی ۴۰۰ IU ویتامین D هستند.

افرادی که به قدرکافی در معرض نورخورشید قرار نمی گیرند و مطمئن نیستند از طریق رژیم غذایی هم به این میزان ویتامین D دست می یابند بهتر است با مشورت پزشک شان مکمل مصرف کنند. ویتامین D به دوشکل و است که پزشک بهترین نوع را برای فرد تشخیص می دهد.


9947710
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است