علمی فناوری 12:48 - 09 آبان 1399
دانشمندان آمریکایی در پژوهش جدید خود دریافتند که تزریق برخی از مواد شیمیایی ضد ویروسی می‌تواند به ماسک کمک کند تا قطرات تنفسی حاوی کروناویروس را از بین ببرد.

غیرفعال کردن کروناویروس با تزریق مواد شیمیایی به ماسک

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، دانشمندان آمریکایی در پژوهش جدید خود نشان داده‌اند که ماسک معمولی با تزریق مواد شیمیایی ضد ویروسی می‌تواند قابلیت غیرفعال کردن کروناویروس را پیدا کند.

دانشمندان در این پژوهش، لایه‌ای از پلی‌آنیلین را با  اسید فسفریک و نمک مس پوشاندند. پلی‌آنیلین، برای ساخت ماسک‌های معمولی به کار می‌رود.

این لایه شیمیایی ضد ویروس، به قطرات تنفسی که حاوی ویروس هستند، حمله می‌کند تا عفونت کمتری به کاربر منتقل شود.

لایه شیمیایی که در این پژوهش ابداع شده است، می‌تواند به بهبود ماسک‌های معمولی که قابلیت پیشگیری از انتشار قطرات حاوی ویروس را ندارند، کمک کند.

"ژیاژینگ هوانگ" (Jiaxing Huang)، سرپرست این پژوهش گفت: ماسک‌ها شاید مهم‌ترین بخش از تجهیزات محافظتی شخصی باشند که برای مقابله با همه‌گیری کووید-19 به کار می‌روند. ماسک نه تنها از کاربر خود محافظت می‌کند، بلکه به محافظت از افرادی می‌پردازد که با کاربر مواجه می‌شوند.

اگرچه ماسک‌ها نقش مهمی در جلوگیری از انتشار قطرات تنفسی دارند اما گاهی بسیاری از قطرات حاوی کروناویروس می‌توانند فرار کنند و بیماری را به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به دیگران انتقال دهند.

هدف هوانگ و گروهش این است که قطرات تنفسی فراری را تغییر دهند تا ویروس‌ها به سرعت غیرفعال شوند. آنها در بررسی خود به ارزیابی عوامل مولکولی ضد ویروسی پرداختند که می‌توانند در قطرات فراری حل شوند. 

این گروه پژوهشی پس از انجام دادن چندین آزمایش، دو ماده شیمیایی ضد ویروسی شناخته شده یعنی اسید فسفریک و نمک مس را انتخاب کردند.

استفاده از این دو ماده توانست یک محیط شیمیایی را ایجاد کند که به کروناویروس آسیب می‌رساند.

انتهای پیام


10786213
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر فاش‌شده منتسب به پیکسل ۹ پرو، از تخت‌شدن لبه‌های این گوشی حکایت دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تراشه جدید مدیاتک از نظر گرافیکی بیشتر از ۵۰ درصد از نسل قبلی سریع‌تر است و CPU آن نیز ۱۰ درصد سرعت بیشتری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: به زودی با اجرای پویش ملی غربالگری بیماران سرطانی، افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی آپدیت HyperOS را برای گوشی‌های میان‌رده سری ردمی نوت ۱۳ 5G منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زاکربرگ از توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک توسط متا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدل استاندارد کیهان‌شناسی می‌گوید قدرت انرژی تاریک باید ثابت باشد؛ اما یافته‌های غیرقطعی نشان می‌دهند که این نیرو ممکن است ضعیف شده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره مصرف ضد آفتاب توسط مادران باردار و کودکان مطالبی بیان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ از روز شنبه اول اردیبهشت ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی گفت: تحلیل شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد تهدیدات صهیونیست‌ها و اتفاقات امروز نتایج جالبی در پی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا به‌ تازگی به مأموریت پهپاد «سنجاقک» برای حضور در بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است