علمی فناوری 01:21 - 07 تیر 1396
برنامه صادرات خدمات آموزشی روسیه تصویب شد؛
روسیه قصد دارد طی 8 سال آتی تعداد دانشجویان خارجی در دانشگاه‌هایش را تا بیش از سه برابر افزایش دهد و تا سال 2019 شاهد افزایش 50 درصدی باشد.

برنامه روسیه برای سه برابر کردن پذیرش دانشجویان خارجی

به گزارش ایسنا و به نقل از یو.دبلیو نیوز، بر اساس ابلاغ برنامه صادرات خدمات آموزشی در روسیه، این کشور برنامه دارد تا طی 8 سال آینده پذیرش دانشجویان بین‌المللی را در خاک خود بیش از سه برابر افزایش دهد.

اولین بخش کلیدی در این راه، معرفی و ارائه دوره‌های جدید به منظور جذب دانشجویان خارجی است.

بر اساس چشم انداز برنامه توسعه، پتانسیل صادرات نظام آموزشی روسیه که اخیرا توسط وزارت آموزش و علوم روسیه تصویب شده است، تعداد دانشجویان خارجی در موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های روسیه در دوره‌ها و رشته‌های تمام وقت از 200 هزار نفر باید به 310 هزار نفر در سال 2019 و 710 هزار نفر در سال 2025 برسد.

برنامه‌ریزی شده است تا تقریبا نیمی از این دانشجویان در رشته‌های جدیدی که توسط دانشگاه‌ها اعلام خواهد شد تحصیل کنند.

دیمیتری مدودف نخست وزیر روسیه در حالی که گوشه چشمی به درامد حاصل از صادراتی که این برنامه خواهد داشت، دارد به شخصه مسئولیت اجرای این برنامه را پذیرفته است.

وی گفت: "دانشگاه‌های آمریکا 15 برابر مبلغی که دولت آمریکا صرف دانشجویان خارجی می‌کند، از آن‌ها درآمد کسب می‌کنند. آموزش عالی امروزه پنجمین صادرات مهم در آمریکا است."

روسیه در حال حاضر در فهرست کشورهای صادر کننده خدمات آموزشی پس از کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و استرالیا مقام ششم را دارد و قصد دارد طی اجرای این برنامه رتبه خود را به صورت قابل ملاحظه‌ای ارتقا دهد.

هزینه پیاده‌سازی این برنامه 5 میلیارد روبل تخمین زده شده است و در صورت اجرای موفق، سالیانه 373 میلیارد روبل برای روسیه عایدی خواهد داشت.

مدودف اعلام کرد همه موسسات و دانشگاه‌هایی که در این برنامه مشارکت کنند شامل تخفیف مالیاتی و دیگر مزایا خواهند شد.

همچنین در این راستا قوانین برای ورود، پذیرش، خروج، بورسیه و شرایط استخدام دانشجویان خارجی تسهیل خواهد شد و دانشجویانی که حائز بالاترین نمرات باشند می‌توانند به راحتی اقامت و شهروندی روسیه را دریافت کنند.

روسیه قصد دارد با ساده سازی قوانین، شرایط ماندن دانشجویان نخبه خارجی را در خاک این کشور فراهم کند.

کارشناسان معتقدند برنامه جدید آموزشی روسیه می‌تواند برای نظام آموزشی این کشور بسیار مفید باشد و شخصیت و چهره دانشگاه‌های روسیه را در مجامع بین‌المللی ارتقا دهد.

انتهای پیام


9208233
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زاکربرگ از توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک توسط متا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدل استاندارد کیهان‌شناسی می‌گوید قدرت انرژی تاریک باید ثابت باشد؛ اما یافته‌های غیرقطعی نشان می‌دهند که این نیرو ممکن است ضعیف شده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره مصرف ضد آفتاب توسط مادران باردار و کودکان مطالبی بیان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ از روز شنبه اول اردیبهشت ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی گفت: تحلیل شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد تهدیدات صهیونیست‌ها و اتفاقات امروز نتایج جالبی در پی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا به‌ تازگی به مأموریت پهپاد «سنجاقک» برای حضور در بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستیار هوش مصنوعی متا (Meta AI) که سپتامبر سال گذشته معرفی شده بود، حالا به‌طور رسمی به تمام پلتفرم‌های این شرکت اضافه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی باعث ایجاد عدالت آموزشی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور گفت: در سطح کشور ۴۰۰ فارغ التحصیل دکترای تخصصی فیزیوتراپی داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: کود‌های بیولوژیک را می‌توان به صورت مستقیم و یا مخلوط با بقایای گیاه مزرعه مصرف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است