گوناگون 06:13 - 10 فروردین 1394
برترین ها نان خرمایی
خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید و کره را کمی روی حرارت آب کنید و ماست را با بیکینگ پودر، زعفران و کره آب شده مخلوط کنید.

چاشنیک:



  • زمان پخت : 25 دقیقه
  • نوع غذا: شیرینی و دسر
  • زمان آماده سازی مواد: 250دقیقه


نان خرمایی



مواد لازم مناسب برای 8 تا 10 نفر:



  • آرد سفید : نیم کیلو
  • کره گیاهی : 250 گرم
  • ماست : 250 گرم
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
  • خرمای بدون هسته : نیم کیلوگرم
  • پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد : از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • دارچین : یک قاشق چای خوری
  • زعفران آب شده : یک قاشق مرباخوری
  • نان خرمایی؛ سالم‌ترین شیرینی


طرز تهیه:



1- خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.



2- کره را کمی روی حرارت آب کنید.



3- ماست را با بیکینگ پودر، زعفران و کره آب شده مخلوط کنید.



4- آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم زنید. خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در یک ظرف که در آن را پوشانیده‌اید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-1/5 ساعت قرار دهید.



5- بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید. شیرینی‌ها را می‌توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.



6- شیرینی‌ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید.



7- در صورت تمایل می‌توانید مقداری کنجد روی شیرینی‌ها بپاشید. در ضمن می‌توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید، در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.


6112509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است