علمی فناوری 01:16 - 01 آبان 1399
موسسان شرکت بین المللی اسنپ پس از انتشار نتایج مالی بهتر از حد مطلوب در نتیجه افزایش استفاده از این اپلیکیشن در دوران بحران کرونا، در مدت تنها چند ساعت میلیاردها دلار ثروتمندتر شدند.

موسسان اپلیکیشن اینترنتی در چند ساعت میلیاردها دلار پولدارتر شدند!

به گزارش ایسنا، پس از این که مالک اپلیکیشن موبایلی محبوب اسنپ چت اعلام کرد میزان فروش در سه ماهه سوم ۵۲ درصد رشد کرده و به ۶۷۸.۷ میلیون دلار رسیده و کاربران فعال روزانه به ۲۴۹ میلیون نفر رسیده است، ارزش سهام شرکت اسنپ در اواخر معاملات سه شنبه بازار نیویورک ۲۵ درصد صعود کرد و به ۳۵ دلار و ۵۷ سنت رسید. طبق شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، این رشد ارزش سهام، ثروت ایوان اشپیگل و بابی مورفی، موسسان اسنپ را به ترتیب به میزان ۱.۴ میلیارد دلار و ۱.۴ میلیارد دلار افزایش داد و به ۶.۹ میلیارد دلار و ۷.۲ میلیارد دلار رساند.

طبق اظهارنامه های کمیسیون بورس و اوراق بهادار، اشپیگل در طول سال ۲۰۲۰ از فروش سهام اسنپ بیش از ۲۰۰ میلیون دلار به جیب زده است. ارزش سهام اسنپ امسال ۷۴ درصد صعود کرده است.

ثروت اندوزی در دنیای فناوری در دوران شیوع پاندمی ویروس کرونا که باعث آنلاین شدن کار، خرید، تحصیل و سرگرمی و افزایش تقاضا برای خدمات دیجیتالی شده، خیره کننده بوده است. اریک یوان، مدیرعامل و موسس شرکت زوم ماه گذشته در مدت یک روز ۶.۶ میلیارد دلار به ثروتش افزوده شد و جف بزوس، مدیرعامل شرکت فروشگاه اینترنتی آمازون شاهد افزایش ۷۵ میلیارد دلاری ثروتش در سال ۲۰۲۰ و صعود آن به ۱۹۰ میلیارد دلار بوده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، شرکت اسنپ که برنامه اسنپ چت آن برای ارسال عکسها و ویدیوهایی که در چند ثانیه ناپدید می شوند، استفاده می شود، اعلام کرد ضرر خالصش به ۲۰۰ میلیون دلار معادل ۱۴ سنت به ازای هر سهم کاهش پیدا کرده است و این شرکت بدون در نظر گرفتن هزینه ها، سود یک سنت به ازای هر سهم داشته که بهتر از پیش بینی تحلیلگران از ضرر پنج سنتی بود. اگر روند تبلیغات مثبت ادامه پیدا کند، درآمد سه ماهه چهارم اسنپ ممکن ۴۷ تا ۵۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد کند.

انتهای پیام


10775088
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است