علمی فناوری 09:00 - 10 مهر 1393
گفته می‌شود که این ۱۲ خوراکی تحریک کننده قوای ذهنی بوده و به سرزندگی و فعال بودن مغز کمک می‌کنند.

12خوراکی مقوی مغز

 

به گزارش سرویس علمی جام نیوز،

قره‌قاط

قره‌قاط که در انگلیسی به آن کرن‌بری Cranberry می‌گویند، منبع سرشاری از  آنتی‌اکسیدان‌های مرغوب است. آنتی‌اکسیدان‌ها برای فعالیت‌های از قبیل عملکردهای شناختی بسیار مفیدند.

 

جو، جودوسر

جو به مغز انرژی می‌دهد، که احتمالا در بهبود یادگیری موثر است. انواع جوها سرشار از سلنیوم هستند، که آنتی‌اکسیدان است. نشان داده شده است که سلنیوم مغز را از اختلالات مختلف محافظت کرده و آن را از مشکلات شناختی مربوط به بالارفتن سن مصون نگاه‌می‌دارد.

 

بادام

بسختی می‌توان خوراکی یافت که بیشتر از بادام حاوی ویتامین E فشرده باشد. در آزمایشات متعددی نشان داده شده است که مصرف روزانه بادام با دوز بالا جلوی پیشروی آلزایمر را می‌گیرد.





مارچوبه

مارچوبه سرشار از ویتامین A است، که به انعطاف‌پذیری مغز بزرگسالان کمک می‌کند. فعالیت‌های یادگیری ذهن در سنین بالا بطور طبیعی افت دارد، و ویتامین A می تواند از سرعت این روند بکاهد.

 

گردو

تنها ۶۰ گرم گردو در روز تقریبا تمامی اسیدهای چرب امگا-۳ را که گفته می‌شود مورد نیاز بدن است تامین می‌کند.

 

توت‌ها

پژوهش‌های مختلف نشان داده‌اند که پُلی فِنّل های موجود در انواع توت‌ها از سرعت افت ذهنی مربوط به بالارفتن سن  می‌کاهند.

 

لپه

لپه و دیگر حبوبات سرشار از اسید فولیک است، که در پژوهش‌های تحقیقاتی نشان داده شده است عملکرد کلامی و حافظه را بهبود می‌بخشد، و احتمالا بروز بیماری آلزایمر را نیز به تاخیر می‌اندازد.

 

تخم مرغ

تخم مرغ همچون گوشت مرغ محتوای سطح بالایی از ماده کولین است. کولین ماده‌ای است حلال در آب، که در بافت زنده تولید می‌شود و در سنتز و نقل‌وانتقال چربی‌ها موثر است. گفته می‌شود کولین به توسعه حافظه بلند مدت کمک می‌کند.

 

سیر و پیاز

سیز و پیاز هم تقویت کننده سیستم دفاعی بدن هستند و هم از سکته جلوگیری می‌کنند و احتمالا اختلال حافظه را نیز بهبود می‌بخشند.

 

میگو

میگو سرشار از اسیدهای دوکوساهگزانیک (DHA) و ویتامین B12 است که ترکیب این دو ماده در میگو از مهمترین مواد در حفظ و سلامت عملکرد شناختی مغز محسوب می‌شود.

 

اسفناج

اسفناج سرشار از مواد آنتی‌اکسیدان است.

 

شکلات تیره

شکلات تیره دارای فلاونول فراوان است. بطور کلی هرچه شکلات تیره‌تر باشد برای مغز بهتر است.

 

2017

 


4854288
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اسکرین‌شات فاش‌شده، هواوی گوشی‌های سری P70 را در تاریخ ۲ آوریل (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معرفی خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: امسال بیشترین استخدام‌ها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دستگاه مبتنی بر هوش مصنوعی که در «دانشگاه لستر» ابداع شده است، در آزمایش‌ها توانست ضربان قلب نشان‌دهنده آریتمی بطنی را با موفقیت تشخیص دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نیک فرجام گفت: سیستم هوشمند گلخانه مستقل در مناطق مختلف گلخانه و یا به صورت یکپارچه با سیستم مرکزی جهت پایش و کنترل پارامترهای مختلف به کار گرفته می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مایکروسافت قابلیت جدیدی را تحت عنوان ترجمه هوشمند پیام‌ها در مکالمات Microsoft Teams معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: علت مرگ پزشک جوان هنوز از سوی پزشکی قانونی تعیین نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون ۴۰ هزار و ۶۵۵ عمل جراحی اورژانسی در کشور انجام شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین، شناسایی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است