محمد افتخاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: پیشبینی میشود از سطح 400 هکتار از اراضی زیر کشت این محصول امسال بیش از 18 هزار تن سیبزمینی از مزارع کشاورزی این شهرستان برداشت شود.
وی ارقام کشت شده سیبزمینی در مزارع کشاورزی این شهرستان را آگریا، مارفونا، سانتا، جیلی و اسپری عنوان کرد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان آوج به شرایط مناسب اقلیمی و آب و هوایی این شهرستان برای کشت این محصول اشاره کرد و افزود: سیبزمینی محصولی است که نیاز به دمای بالا در طول روز و دمای سرد و خنک در شب دارد که این شرایط در شهرستان آوج مساعد است؛ زیرا مواد غذایی در طول روز توسط فتوسنتز ساخته میشود و در شب با تنفس کمتر در غدههای سیب زمینی ذخیره میشود.
وی ادامه داد: شهرستان آوج دارای رتبه نخست تولید سیبزمینی در استان است.
افتخاری گفت: روش آبیاری مزارع کشاورزی سیبزمینی در این شهرستان، آبیاری تحت فشار بوده که به طور معمول بارانی و قطرهای است.
گفتنی است؛ شروع کشت این محصول از دهه نخست خردادماه تا دهه نخست تیرماه است که زمان برداشت آن نیز از اوایل مهرماه تا اواخر آبانماه ادامه دارد.
5087998