علمی فناوری 14:48 - 24 مهر 1396
پیش‌بینی که شاید محقق شود
جان مک‌نامرا، مخترع صاحب‌نام شرکت IBM پیش‌بینی کرد که تا 20 سال آینده تراشه‌های قابل تزریق هوشمند در مقیاس نانو تولید خواهد شد.

کنترل وسایل خانه از طریق ذهن به کمک ایمپلنت مغزی

به گزارش ایسنا و به نقل از تلگراف، تراشه‌های هوشمند در آینده نزدیک قادرند تا کنترل کوچکترین اجزاء بدن انسان را در اختیار بگیرند و قابلیت‌های ویژه‌ای همچون کنترل وسایل الکترونیک موجود در خانه را از طریق افکار میسر سازند.

وی معتقد است که پیشرفت تکنولوژی در آینده تا حدی چشمگیر خواهد بود که در نهایت انسان و ماشین با یکدیگر ترکیب می‌شوند تا تحولی عظیم در توانایی‌های شناختی و هوشیاری انسان حاصل شود.

مک نامرا گفت: در آینده نزدیک ماشین‌های هوشمند به بدن انسان تزریق خواهند شد و انسان با همکاری این وسایل می‌تواند سلول‌های آسیب‌دیده را درمان کند و با قدرت شناختی مضاعف به وسایل الکترونیکی موجود در خانه تنها از طریق ذهن فرمان دهد. هدف نهایی از پیشرفت فناوری تراشه‌های قابل تزریق،  ورود رایانه به کالبد و ذهن انسان است تا به کمک آن محیط زندگی با افکار و حرکات بدن کنترل شود.

این مخترع برجسته معتقد است که ورود فناوری هوش مصنوعی به بدن انسان حتی جریانات سیاسی و اجتماعی را دستخوش تحول خواهد کرد، به‌طوری‌که شهروندان می‌توانند با شناخت بهتر نماینده خود را از طریق منابع اطلاعاتی هوشمند برای ورود به دنیای سیاست انتخاب کنند.

جان مک نامرا معتقد است که ورود هر فناوری به حریم شخصی انسان در کنار ابعاد مثبت، ابعاد منفی ناخواسته‌ای هم دارد، به‌طوری‌که طبق پیش‌بینی‌های انجام شده با نفوذ هوش مصنوعی به زندگی بشر،  وضعیت کار و درآمدهای اجتماعی متحول شده و قطعا جوامع انسانی با معضل بیکاری مواجه خواهند شد.

در آینده نزدیک مفهوم فقر و ثروت نیز متحول خواهد شد. همانطور که در شرایط فعلی فقر به معنای عدم درآمد کافی برای دسترسی به آخرین گوشی هوشمند است، در آینده نیز فقر به معنای عدم دسترسی به قابلیت‌های منحصر به فرد هوش مصنوعی است که با تزریق و کاشت ایمپلنت تنها برای ثروتمندان در دسترس خواهد بود.

انتهای پیام


9480493
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت از افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آزمایشگاه‌ها خط مقدم در تشخیص بیماری‌ها هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش گفت: تقلب سازمان یافته در آزمون سراسری سال گذشته رخ نداده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا پایان فروردین توسط سازمان سنجش منتشر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روانپزشک دانشگاه شهیدبهشتی گفت: اختلال وسواس برای فرد و اطرافیان بسیار آزاردهنده است و باید برای درمان صبور بود و با مراجعه به پزشک این شرایط را تسهیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های Flyby منتشر شده توسط کاوشگر فضایی BepiColombo اروپایی نشان داد که گاز‌های فراوانی، از جمله کربن و اکسیژن، از جو زهره در حال حذف شدن هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل به تازگی اولین نسخه بتای عمومی اندروید ۱۵ را راه اندازی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تخصیص اعتبار به دانشجویان، با در نظر گرفتن دولتی یا غیردولتی بودن مراکز آموزشی، از مواردی است که درباره آن اختلاف نظر‌هایی وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری آزمون مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در ۳۱ فروردین خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران بر اهمیت برنامه پروفیلاکسی و ضرورت تامین مستمر دارو‌های بیماران هموفیلی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است