فرهنگی‌هنری 08:22 - 11 شهریور 1393
زنجان - ایرنا - نماینده انجمن نشر کتاب کودک کشور گفت: باید در شیوه برقراری ارتباط موثر با کودکان و نوجوانان بازنگری کرد تا بتوان اعتماد آنان را جلب و حفظ کرد.

به گزارش ایرنا، علی هجری شامگاه دوشنبه در جلسه نقد و بررسی کتب تاریخی در حاشیه نمایشگاه کتاب افزود: کودکان فهمی از تاریخ ندارند و در زمان حال زندگی می کنند و نمی توان به چنین فردی از تاریخ گذشته و حوادث آینده صحبت کرد.



وی یادآورشد: تنها شیوه ای که می توان از آن برای کودکان از تاریخ صحبت کرد و آنان را در جریان وقایع تاریخی قرار داد، قصه گویی و داستان سرایی است.



هجری اظهار کرد: در چنین شرایطی فردی که برای کودکان از تاریخ صحبت می کند، مجاز نیست به سراغ زشتی و پلشتی های تاریخ رفته و حوادث را با جزییات به آنان منتقل کند.



این نویسنده کتاب کودکان گفت: باید رویدادهای تاریخی را در چارچوب قصه و با بیان زیبایی ها و شیرینی های آن به کودکان اطلاع رسانی کرد.



وی خاطر نشان کرد: این در حالی است که نمی توان چنین کاری را برای نوجوانان 11 تا 14 ساله انجام داد.



هجری ادامه داد: به نوجوانان در چنین سنی باید آن بخش از تاریخ را که با افتخارات و تعالی سر و کار دارد بیان کرد.



نویسنده داستان فکر ایرانی گفت: نوجوان در این سن به دنبال بخش های هیجان انگیز و اکشن تاریخ بوده و در مقایسه با کودکان از فهم بالاتری نسبت به تاریخ برخوردار است.



وی افزود: در گروه سنی 14 تا 18 سال نوجوان به مرحله رشد و بلوغ جنسی و جسمی می رسد و از فهم بالاتری نسبت به موضوعات و وقایع و توانایی انتقاد و تحلیل برخوردار است.



هجری یادآورشد: در این شرایط دیگر نمی توان از قصه و حتی بیان زیبایی های تاریخ برای بیان حوادث به نوجوانان استفاده کرد و باید حقایق را آنگونه که هست برای آنان بازگو کرد.



نماینده انجمن نشر کتار کودک کشور با بیان اینکه نوجوانی که در ردیف سنی 14 تا 18 سال قرار دارد، به شدت از روحیه انتقاد و سوال برخوردار بوده و به دنبال حقایق است، گفت: در صورتی که معلم یا والدینی که در مقام راوی تاریخ قرار گرفته اند، از بیان تمامی حقایق خودداری کنند، زمینه سلب اعتماد نوجوان فراهم شده و در نهایت وی به انکار واقعیت ها خواهد پرداخت.



وی بر لزوم ایجاد تغییر در برقراری ارتباط با نوجوانان تاکید کرد و جلوگیری از بیان نظرات آنان و شنیدن انتقادات را زمینه ساز فرار این گروه از واقعیت ها و انکار حقایق برشمرد.



7319/596

انتهای پیام /*


4623711
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شاعر و داور مسابقه سرزمین شعر گفت: سرزمین شعر برنامه‌ای است که در ادامه جشنواره بین‌المللی شعر فجر تعریف شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر چهاردهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی رضوی، برنامه اجرای آثار این جشنواره را اعلام کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیامبر اکرم (ص) در حدیثی به حضرت علی (ع) فرمودند: یا اباالحسن! به درستی که خدای تعالی قبر تو و فرزندان تو را بقعه‌هایی از بقعه‌های بهشت قرار داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه بنا‌های تاریخی ایران به مناسبت روز جهانی بنا‌های تاریخی در عمارت مسعودیه گشایش یافت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: سندتحول، میثاق‌نامه دوره مدیریتی جدید است و با قاطعیت دنبال خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران»  تولید و رونق تاریخ شفاهی در دهه اخیر، اتفاق مبارکی است که باید آن را با فال نیک گرفت و از آن استقبال کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک منتقد سینما گفت: اکبر خواجوی با «پدرسالار» و اصغر یوسفی‌نژاد با «عروسک» ابدی شدند و همانطور که پدر سالار را زندگی کردیم، با عروسک هم زندگی می‌کنیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در این گزارش نخست یادداشت کوتاهی از محمّدکاظم کاظمی، شاعر اهل افغانستان درباره هم‌وطن خویش، مهران پوپل آمده و در ادامه، چند شعر از پوپل، پدیده شعر افغانستان را مرور خواهیم کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلد هفتم مجموعه کتاب «طعم شیرین خدا» به قلم محسن عبّاسی ولدی به شکر عملی و رابطه قناعت و شکر خدا می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نورالدین خانزاده در فضل جدید سریال «نون‌.خ» روایت متفاوتی از مجموعه مختارنامه را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است