گوناگون 10:32 - 26 اردیبهشت 1401

مواد غذایی جبران کننده فقر آهن/پرهیز غذایی زنان باردار

علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر به مواد غذایی جبران کننده فقر آهن اشاره و تصریح کرد: گوشت قرمز، ماهی، جگر و زرده تخم مرغ، سبزیجات با برگ تیره، عدس، لوبیا، جوانه‌های غلات، شیره‌های توت، انگور، خرما و میوه‌های خشک مانند برگه زردآلو از جمله موادی هستند که جبران کمبود آهن بدن را می‌کنند.

وی همچنین به منابع تأمین ویتامین K بدن اشاره کرد و افزود: کاهو، کلم و گل کلم، اسفناج، گوجه فرنگی، کرفس، جعفری، لوبیا سبز، نخود سبز، شلغم و شاهی نیز از جمله این منابع هستند.

یارقلی در خصوص مواد غذایی که کمبود ویتامین E بدن را تأمین می‌کنند، تأکید کرد: گندم، تخمه آفتابگردان، دانه سویا، روغن‌های گیاهی، کلم بروکلی، اسفناج، دانه‌های غلات و تخم مرغ نیز از جمله این مواد هستند.

این متخصص طب سنتی در خصوص پرهیز غذایی زنان باردار بیان کرد: زرشک، بابونه، پونه، کدو، جعفری، نعنای کوهی، زعفران، زیره، سیاه دانه، مسهل ها، کرفس و گل پر نیز از جمله مواد غذایی و گیاهی هستند که زنان باردار نباید استفاده کنند.

وی افزود: مصرف غذاهای مانده مخصوصاً گوشتی از بدترین سموم هستند. مصرف سوسیس، کالباس، ژامبون و سایر کنسروها و ماهی نیز به زنان باردار توصیه نمی‌شود. همچنین توصیه می‌شود بانوان در دوران بارداری از غذاهای لطیف، زودهضم، کم ادویه و در عین حال مقوی استفاده کنند و غذاهایی مانند حریره و شیره بادام و زرده تخم مرغ عسلی، خورشت‌های کم چرب و کم ادویه و استفاده از داروهای گیاهی باید در این دوران محدود شود.


11562631
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است