گوناگون 02:52 - 29 مهر 1400

چین و آمریکا دارای شورترین غذاهای فرآوری شده در جهان

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، میزان بالای نمک در غذا یکی از عوامل اصلی فشار خون بالا و خطرات مربوط به آن برای بیماری‌های قلبی و کلیوی و مرگ است. سازمان بهداشت جهانی حداکثر مصرف ۲۰۰۰ میلی گرم نمک در روز را توصیه می‌کند، اما متوسط مصرف جهانی نمک در سال ۲۰۱۰ حدود دو برابر بیشتر بود.

سازمان بهداشت جهانی هدف خود را کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک در جهان تا سال ۲۰۲۵ عنوان کرده است. اگرچه پنج کشور در این مطالعه شیوه‌هایی برای کاهش مصرف نمک دارند اما میزان سدیم در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی در همه کشورهای منتخب بسیار زیاد بود.

محققان برچسب‌های تغذیه مواد غذایی ۲۶,۵۰۰ محصول در زنجیره‌های بزرگ سوپرمارکت‌ها در کشورها را بررسی کردند.

بر اساس این مطالعه، میزان نمک به طور کلی در چین (۱۰۵۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بود و پس از آن ایالات متحده، آفریقای جنوبی، استرالیا و بریتانیا (۴۳۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بیشترین میزان را داشتند.

فرآورده‌های گوشتی فرآوری شده شامل موارد زیر است: بیکن؛ کنسرو گوشت؛ گوشت منجمد؛ همبرگر گوشت؛ سالامی و گوشت پخته شده؛ سوسیس و کالباس؛ گوشت خشک؛ کباب؛ گوشت‌های طعم دار خام؛ ژامبون؛ و مرغ سرخ شده.

محصولات فرآوری شده ماهی شامل اقلام کنسرو شده، سرد، منجمد و موارد دیگر بود.


11281832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است