علمی فناوری 14:18 - 01 بهمن 1399

کیسه های زیست تخریب پذیر نانویی صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یکی از تولیدکنندگان کیسه پلاستیکی زیست‌تخریب‌پذیر و مقاوم نانویی، محصولات خود را به خارج از کشور نیز صادر کرده است.

محمد علی ولیان مدیرعامل شرکت گفت: توسعه فناوری کیسه پلاستیکی زیست‌تخریب‌پذیر و مقاوم نانویی با هدف کمک به محیط‌زیست و کاهش پسماندهای پلاستیکی انجام شده و در حال حاضر این محصول از سوی بازار مورد پذیرش قرار گرفته است به طوری که در حال حاضر در میادین میوه و تره‌بار تهران و مشهد از این محصولات استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: این نانو محصول توسط مدیران میادین میوه و تره‌بار تهران و مشهد مورد آزمایش و ارزیابی قرار گرفت و پس از اطمینان از عملکرد آن، از این نانومحصول در میادین میوه و تره‌بار این دو شهر استفاده می‌شود.

ولیا: گفت سال گذشته ۱۲۰۰ تُن کیسه پلاستیکی زیست‌تخریب‌پذیر و مقاوم نانویی به عراق صادرات داشتیم که امسال به دلیل مشکلاتی که اتفاق افتاد امکان صادرات نداشتیم. در حال حاضر ماهانه تقریباً ۲۰ تن از کیسه پلاستیکی زیست‌تخریب‌پذیر نانویی تولید و به بازار عرضه می‌کنیم.

به گفته مدیرعامل شرکت این محصولات نسبت به پلاستیک‌های رایج از مزیت‌های زیادی برخوردار هستند. مقاومت کششی و فیزیکی بالا، مقاومت در برابر حرارت و زیست‌تخریب‌پذیری از جمله ویژگی‌های این محصول است.

وی با بیان اینکه پسماند غذا و دیگر مواد فاسد شدنی درون کیسه زباله یک مکان مطلوب برای رشد باکتری‌ها هستند که باعث ایجاد آلودگی می‌شوند. گفت: در این کیسه‌ها، نانوذرات آنتی‌باکتریال از رشد میکروارگانیسم‌هایی که موجب فساد و ایجاد آلودگی می‌شوند، جلوگیری می‌کنند. نانوذرات اکسیدروی فعالیت ضدباکتریایی قوی را در برابر باکتری‌های بیماری‌زا از خود نشان می‌دهند.

به گفته مدیر شرکت، در نتیجه کیسه‌های آنتی‌باکتریال این شرکت بسیار مورد توجه بیمارستان‌ها قرار دارد و در حال حاضر تعدادی از کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها از این کیسه‌ها استفاده می‌کنند.


10912923
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: امسال بیشترین استخدام‌ها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دستگاه مبتنی بر هوش مصنوعی که در «دانشگاه لستر» ابداع شده است، در آزمایش‌ها توانست ضربان قلب نشان‌دهنده آریتمی بطنی را با موفقیت تشخیص دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نیک فرجام گفت: سیستم هوشمند گلخانه مستقل در مناطق مختلف گلخانه و یا به صورت یکپارچه با سیستم مرکزی جهت پایش و کنترل پارامترهای مختلف به کار گرفته می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مایکروسافت قابلیت جدیدی را تحت عنوان ترجمه هوشمند پیام‌ها در مکالمات Microsoft Teams معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: علت مرگ پزشک جوان هنوز از سوی پزشکی قانونی تعیین نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون ۴۰ هزار و ۶۵۵ عمل جراحی اورژانسی در کشور انجام شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین، شناسایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش زنجیره مصرف دارو، از توزیع ۲۰ میلیون عدد وارفارین وارداتی طی ۴ ماه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است