وبگردی 11:59 - 23 آبان 1404
تولیدکننده صنعت نوشت‌افزار گفت: برای طراحی دفاتر قرار است در راستای تقویت هویت ملی از ادبیات کهن، ضرب‌المثل‌های ملی بهره‌مند شویم و اجرای این طرح به سال تحصیلی آینده می‌رسد.

دفتر مشق، آیینه‌ای برای هویت ملی می‌شود؟

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید قاسمی تولیدکننده صنعت نوشت‌افزار با اشاره به مشکلات این صنعت گفت: ما در زمینه تولید محصولات متنوعی از جمله دفتر، دفترچه‌های ۵۰ و ۸۰ برگ، جلد دفتر، جلد سقف، کلاسور، برچسب و زیردستی فعالیت داریم. یکی از اصلی‌ترین چالش‌های ما، تنوع بالای محصولات است. این تنوع باعث پیچیدگی در فرآیند تولید می‌شود و همچنین سلایق متفاوت و مدرن مخاطبان امروزی، کار را برای ما چالشی‌تر کرده است. البته این چالش برای ما نه تنها ناراحت کننده نبوده بلکه شیرین است و یک فرصت برای پیشرفت و بهبود محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: چالش دیگری که با آن مواجه هستیم، تهیه کاغذ است؛ هم قیمت سنگین کاغذ و هم دسترسی محدود به کاغذ‌های خارجی مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است. موضوع دیگر درباره طرح‌های موجود در بازار است؛ طرح‌های کاراکتر‌های خارجی تعدادشان کم است و توزیع مناسبی هم ندارند.

این تولیدکننده صنعت نوشت‌افزار گفت: بزرگ‌ترین ضعف به خود ما تولیدکنندگان مربوط می‌شود. محصولات ما به درستی و به شکل کارآمد توزیع نمی‌شوند. از طرفی بسیاری از خانواده‌ها اگر این محصولات را ببینند، قطعاً خرید خواهند کرد، اما عدم دسترسی مناسب باعث شده که این فرصت از دست برود. در نهایت، باید بگوییم قدرت تبلیغات، مانور در فضای مجازی و بازاریابی قوی بسیار اهمیت دارد. متأسفانه، ضعف در این حوزه باعث شده بخشی از ظرفیت‌ها و فرصت‌ها نادیده گرفته شود.

وی افزود: ما تلاش می‌کنیم تا حد امکان کاستی‌ها را جبران کنیم. برای مثال در حال حاضر بر روی طرح‌هایی با موضوع شهدا کار می‌کنیم و همکاری‌هایی با مجموعه «قهرمان من» داریم. بر همین اساس تولید محصولات مختلفی را آغاز کرده‌ایم که تقاضا از سوی مخاطبان برای آن وجود دارد. همه تلاش ما بر این است که بتوانیم به نیاز‌های مخاطبان پاسخ دهیم و محصولاتی تولید کنیم که مورد درخواست باشند و امکان تولید داخلی آنها وجود داشته باشد، با استفاده از ظرفیت‌هایی که در همکاری با همکارانمان فراهم است.

قاسمی اظهار کرد: البته در کنار این موارد، باید اشاره کنم که به محصولات غیرکاغذی کمتر پرداخته شده است. تعداد محدودی تولیدکننده در این زمینه فعالیت می‌کنند، اما با توجه به جمعیت ۸۰ تا ۹۰ میلیون نفری کشور، همچنان فاصله زیادی در عرضه محصولات ایرانی داریم. به همین دلیل است که بسیاری از این بازار توسط محصولات چینی پر شده و عرضه محصولاتی با کیفیت ایرانی که مخاطبان آنها را ترجیح دهند، واقعاً محدود است.

وی یادآور شد: در حال حاضر تصاویر شهدا و قهرمانان ملی را روی طرح‌ها داریم که خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شده است. برنامه‌های دیگری نیز در زمینه تقویت هویت ملی در دست اجرا داریم. ان‌شاءالله قصد داریم در حوزه هویت ملی کار‌های بیشتری انجام دهیم. این اقدامات می‌تواند در قالب بهره‌گیری از ادبیات کهن، ضرب‌المثل‌های ملی، افتخارات کشور مانند دانش هسته‌ای و موضوعات علمی باشد. عجله‌ای برای اجرا نداریم و سعی می‌کنیم با رسیدن به ایده‌ای مناسب، برنامه‌های‌مان را به گونه‌ای پیش ببریم که بتوانیم به اهداف تعیین‌شده برسیم و تا سال تحصیلی آینده این پروژه‌ها را اجرایی کنیم.

منبع: مهر


12242294
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تولیدکننده صنعت نوشت‌افزار گفت: برای طراحی دفاتر قرار است در راستای تقویت هویت ملی از ادبیات کهن، ضرب‌المثل‌های ملی بهره‌مند شویم و اجرای این طرح به سال تحصیلی آینده می‌رسد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شهید مرتضی عبداللهی در وصیت‌نامه‌اش بر موضوعی تأکید می‌کند که نشان‌دهنده اوج اخلاص و معرفت اوست، گمنام ماندن. او می‌گوید: برایم سخت است که سنگ مزار داشته باشم و حضرت زهرا (س) بی‌نشان باشند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» زمانی که جامعه ریاکاری را به عنوان استراتژی بقا می‌پذیرد و افراد بی آنکه یکدیگر را علنی سرزنش کنند، درباره عمل ریاکارانه به نوعی «تفاهم جمعی» می‌رسند، ریاکاری مشروعیت اجتماعی پیدا می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» قسط و قرض‌وقوله، اجاره‌هایی که مدام عقب می‌افتند. تخم‌مرغ و نان و سیب‌زمینی هم که قیمتشان موج مکزیکی می‌رود و اعصاب همه آدم‌ها شده است اتوبان سرعت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس رسانه و عملیات روانی در یادداشتی نوشت:جنگ‌های مدرن با گلوله آغاز نمی‌شوند، بلکه با روایت، تصویر و احساس شروع می‌شوند. دشمنان در میدان رسانه‌ای تلاش می‌کنند ذهن مخاطب را هدف قراردهند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در روزهای خنک پاییزی، هیچ چیز به اندازه عطر و طعم کیک خانگی نمی تواند خانه را پر از آرامش و حس خوب کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسائل آموزش‌وپرورش با بیان اینکه چرخ نظام تعلیم‌وتبیت با «مسئولیت اجتماعی گفت‌وگو محور» می‌چرخد، گفت: این موضوع می‌تواند نظام تعلیم‌وتربیت را متحول کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در روزگار پرچالش امروز، نوجوانان میان فشار‌های اجتماعی و ارزش‌های دینی مردد شده‌اند. روانشناس بالینی می‌گوید که تحسین حجاب، نوجوان را باافتخار به انتخاب آگاهانه هدایت می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص جراحی پلاستیک و سوختگی، هشدار داد: نبود مراکز استاندارد سوختگی حتی در تهران جان بیماران را تهدید می‌کند و رعایت ایمنی تنها راه پیشگیری است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» طرح بهسازی گلزار شهدا با هدف مرمت اجرا شده است، اما برخی از مخالفان این طرح معتقدند این تغییرات اصالت مزارها را کم‌رنگ کرده؛ موضوعی که مسئولان بهشت زهرا آن را رد می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است