ورزشی 10:19 - 29 تیر 1404
سرمربی تیم ملی ساندا رده‌های سنی پسر گفت: اتفاقات اخیر از لحاظ روحی می‌توانست در تیم تاثیر منفی بگذارد ولی ما سعی کردیم این تهدید را به عنوان یک فرصت نگاه کنیم تا انگیزه بیشتری به بچه‌ها بدهیم که با عشق به کشورشان با روحیه جنگندگی بیشتری در مسابقات حضور پیدا کنند.

شیرآقایی: مدیریت خوب فدراسیون ووشو شرایط خوبی در اوج بحران فراهم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان - علی شیرآقایی سرمربی تیم ملی ساندا رده‌های سنی پسر، در خصوص شرایط اردو و وضعیت بدنی سانداکاران برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: ما برای آماده‌سازی بازیکنان پنج مرحله اردو در نظر گرفتیم که تمامی مراحل با بهترین کیفیت برگزار شد و ورزشکاران حاضر در اردو تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتند. خدا را شکر اکنون که کمتر از یک هفته به مسابقات زمان داریم بچه‌ها به اوج آمادگی خود نزدیک شدند و امیدوارم در این روز‌های باقی‌مانده بتوانند سطح خود را ارتقاء بدهند تا با صد درصد آمادگی در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند.

او افزود: ورزشکارانی که امسال وارد اردو تیم ملی شدند از میانگین سنی کمتری نسبت به دوره‌های قبل برخوردارند و تقریبا کل ترکیب امسال در سال آینده هم می‌تواند در مسابقات همین رده شرکت کند. ما تیم خیلی جوانی داریم، اما دو ورزشکارمان یعنی امیرحسام محمدی سال گذشته مدال طلا جوانان جهان را کسب کرد و علی رضایی هم در رده نوجوانان مدال طلا جهان را بدست آورد؛ بنابراین این ورزشکاران باتجربه هستند، اما دیگر سانداکاران اولین حضور خود در مسابقات برون مرزی را تجربه می‌کنند. همه بچه‌ها خیلی با انگیزه و جدیت تمرین کردند و من شاهد رشد و ارتقاء سطح آمادگی جسمانی تک تکشان بودم؛ بنابراین می‌توانم امیدوار باشم نتیجه خوبی را رقم بزنند.

شیرآقایی در ادامه تصریح کرد: مسابقات آسیایی همیشه سطح بالایی داشته و می‌توان گفت از لحاظی نسبت به مسابقات جهانی سخت‌تر است؛ به این دلیل که تمام کشور‌هایی که در جدول قرار می‌گیرند از مدعیان اصلی ساندا دنیا هستند. تجربه همیشه ثابت کرده مسابقات سختی را در قهرمانی آسیا در پیش داریم. با تمام این تفاسیر نمایندگان ما هم آمادگی حضور در این رقابت را دارند و دوره قبل از میان شش ورزشکار چهار مدال طلا کسب شد. علی‌رغم اینکه همه کشور‌ها قوی هستند، اما چین و بعد از آن کره جنوبی، هند و قزاستان سرسخت ترین رقبای ما هستند ولی ما هم آمادگی مقابله با این حریفان را داریم.

سرمربی تیم ملی رده‌های پایه گفت: امسال شرایط ویژ‌ه‌ای در برگزاری اردو‌ها داشتیم به خاطر اینکه جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اتفاق افتاد؛ اما خدا را شکر با مدیریت خوب فدراسیون ووشو و همراهی همه اعضای تیم ملی اردو‌های ما بدون وقفه پیگیری شد و شرایط خوبی هم در اوج بحران فراهم شد. از همه مهم‌تر اینکه با تمام این مشکلات روادید تیم‌ها طی پیگیری رئیس فدراسیون از کشور ثالث صادر شد. اتفاقات اخیر از لحاظ روحی می‌توانست در تیم تاثیر منفی بگذارد ولی ما سعی کردیم این تهدید را به عنوان یک فرصت نگاه کنیم تا انگیزه بیشتری به بچه‌ها بدهیم که با عشق به کشورشان با روحیه جنگندگی بیشتری در مسابقات حضور پیدا کنند. از رئیس فدراسیون و تمامی کسانی که در برگزاری اردو‌ها نقش داشتند و همچنین مربیان سازنده ورزشکارانمان تشکر می‌کنم.

منبع: فدراسیون ووشو


12208768
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با انتشار پیامی در فضای مجازی به وضعیت نقل و انتقالاتی این تیم گلایه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با انتشار پیامی در فضای مجازی به وضعیت نقل و انتقالاتی این تیم گلایه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احتمال دارد علیرضا بیرانوند تبدیل به بمب نقل و انتقالات تابستانی شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با صدور حکمی از سوی رضا درویش، محمد انصاری به سمت معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس منصوب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنیامین فرجی در رقابت‌های انتخابی تیم ملی تنیس روی میز موفق شد نیما عالمیان را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی تیم‌های راه یافته به دور نهایی جام ملت‌های بانوان آسیا مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ارتفاع برای او در ابتدا ترس بود در انتها عشق، آنقدر عاشق پرواز شد که جانش را هم در آسمان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی تنیس ۱۵ هزار دلاری اسلوونی راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احتمال می‌رود ادموند بزیک نیز به کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس اضافه شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است