اقتصادی 14:07 - 11 آبان 1404
حسب مصوبه مراجع قانونی واردات طلا، پلاتین و نقره به صورت خام از طریق مبادی رسمی کشور مجاز بوده و از پرداخت عوارض گمرکی و هرگونه مالیات از قبیل مالیات عملکرد و ارزش افزوده معاف است.

تمدید معافیت مالیاتی واردات طلا، پلاتین و نقره به صورت خام تا آدر ماه

باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه کباری- بر اساس آخرین مصوبات مراجع قانونی، واردات شمش (خام) طلا، پلاتین و نقره از طریق کانال‌های رسمی کشور با تسهیلات مالیاتی ویژه‌ای همراه است.

حسب مصوبه مراجع قانونی واردات طلا، پلاتین و نقره به صورت خام از طریق مبادی رسمی کشور مجاز بوده و از پرداخت عوارض گمرکی و هرگونه مالیات از قبیل مالیات عملکرد و ارزش افزوده معاف است و از نظر منشا ارز مورد بررسی قرار نمی گیرد. اعتبار این مصوبه تا اول آذر سال ۱۴۰۴ خواهد بود

این تسهیلات شامل معافیت کامل مالیاتی به طوری که  این واردات از پرداخت مالیات عملکرد و مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به طور کامل معاف است.

برای این بخش هم معافیت عوارض گمرکی  هم در نظر گرفته شده  نیز شامل حال این واردات نمی‌شود.همچنین رویکرد ارزی در نظر گرفته شده  که  واردات مذکور از نظر منشأ ارز هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و مورد بررسی قرار نمی‌گیرد.

این معافیت‌ها دارای سقف زمانی بوده و اعتبار این مصوبه تا اول آذر ماه سال ۱۴۰۴ تمدید شده است.این اقدام در راستای ساماندهی بازار و تشویق واردات رسمی فلزات گران‌بها به کشور صورت گرفته است.


12239346
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی و کاهش دمای ۵ تا ۱۰ درجه‌ای هوا از روز دوشنبه تا پنجشنبه در نواحی مختلف کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: با معامله ۱۹ کیلوگرم شمش طلا در ۱۱ آبان ماه، حجم کل معاملات شمش مرکز مبادله ایران برای امسال به ۲۵۸۳ کیلوگرم رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: تاخیر در تخصیص ارز و ثبت سفارش شیرخشک منجر به کمبود عرضه و گرانی در بازار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تعاون ایران گفت:حجم کنونی مبادلات اقتصادی دو کشور حدود ۱۴ میلیارد دلار است که با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌توان این رقم را به‌طور چشمگیری افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: بر اساس اهداف کمیته برنامه هفتم، پیش‌بینی شده است که تا پایان سال ۱۴۰۷، بتوانیم روزانه تا ۴۴ میلیون متر مکعب گاز را جمع‌آوری کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: بر اساس اهداف کمیته برنامه هفتم، پیش‌بینی شده است که تا پایان سال ۱۴۰۷، بتوانیم روزانه تا ۴۴ میلیون متر مکعب گاز را جمع‌آوری کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: قیمت تمام‌شده هر مترمکعب آب در شهر‌ها ۴۵۰۰ و در روستا‌ها ۷۹۶۵ تومان است که چندین برابر نرخ فروش کنونی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسیکلت‌ها با میانگین مصرف روزانه بیش از ۳.۵۵ میلیون لیتر بنزین در ۶ ماهه نخست امسال، حدود ۶۶۰ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر بنزین معادل حدود یک تریلیون و ۱۱۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مصرف کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بیمه کشاورزی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ با پرداخت بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت‌دیده، بار دیگر نقش کلیدی خود را در صیانت از امنیت غذایی و پایداری تولیدات بخش کشاورزی به نمایش گذاشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور، از عدم نظارت کامل وزارت جهاد کشاورزی بر سامانه بازارگاه خبر داد و اعلام کرد که سازمان بازرسی به دستور رئیس قوه قضاییه، پرونده‌ای ویژه برای بررسی موضوع تأمین و واردات نهاده‌های دامی تشک...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است