اقتصادی 12:17 - 29 تیر 1404
با توجه به افزایش دمای هوا و افزایش مصرف برق در تهران، در صورت رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های ابلاغی مدیریت مصرف انرژی، اسامی ادارات پرمصرف برای آگاهی شهروندان منتشر خواهد شد.

اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام خواهد شد

باشگاه خبرنگاران جوان - بنا بر اعلام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، به اطلاع مشترکان اداری شهر تهران می‌رساند پیرو اطلاع‌رسانی‌های قبلی این شرکت، همه مشترکان اداری و اجرایی پایتخت موظف‌اند ضمن کاهش مصرف برق در ساعات کاری و غیرکاری، سامانه‌های سرمایشی خود را نیز پس از پایان ساعت اداری مصوب؛ ساعت ۱۳ خاموش کنند.

با توجه به افزایش دمای هوا و افزایش مصرف برق در کلان‌شهر تهران، در صورت رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های ابلاغی مدیریت مصرف انرژی و خاموش نکردن سامانه‌های سرمایشی پس از ساعات اداری، اسامی ادارات پرمصرف برای آگاهی عموم شهروندان منتشر خواهد شد.

شایان ذکر است امروز؛ برق ۶۱ اداره پرمصرف پایتخت شامل سازمان های ملی و استانی نیز به علت بی توجهی به اصول مدیریت مصرف برق، شامل سازمان های ملی و استان ها قطع و محدود شد.


12208822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (یکشنبه، ۲۹ تیرماه) با رشد ۲۲ هزار واحدی به تراز ۲ میلیون و ۸۲۴ هزار واحد صعود کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: کاهش فشار آب در برخی مناطق به‌منظور مدیریت بهتر منابع انجام شده و از مردم بابت این موضوع عذرخواهی می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت ایران از رشد ۲۲ درصدی صادرات به حوزه اوراسیا در سه ماهه نخست امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از ایجاد تغییرات مهم در سامانه امور گمرکی مناطق آزاد (EPL) با هدف تبیین فرآیند رفع تعهد ارزی به‌موقع خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی استقرار رویکرد داده‌محور، تقویت ابزار‌های تحلیلی و تمرکز بر اصناف پرریسک، نظام مالیاتی کشور در سه سال اخیر با جهشی بی‌سابقه در شناسایی مؤدیان و مقابله با فرار مالیاتی مواجه شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۹ تیر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان منابع طبیعی گفت: در حال حاضر با کمبود منابع آب زیرزمینی مواجه است و تخمین زده می‌شود که در سفره‌های آب زیرزمینی، کسری حدود ۱۴۰ تا ۱۶۰ میلیارد متر مکعب وجود داشته باشد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان منابع طبیعی گفت: در حال حاضر با کمبود منابع آب زیرزمینی مواجه است و تخمین زده می‌شود که در سفره‌های آب زیرزمینی، کسری حدود ۱۴۰ تا ۱۶۰ میلیارد متر مکعب وجود داشته باشد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: بازار اجاره مسکن از طریق افزایش ثبت قرارداد در سامانه خودنویس به سمت آرامش هدایت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با افزایش شدید دمای هوا میزان مصرف برق کشور هم فزونی گرفت، به گونه‌ای که در شبانه‌روز گذشته بیش از ۷۵ هزار مگاوات برق مصرف شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است