فرهنگی‌هنری 12:15 - 11 آذر 1404
رویداد ملی «ایران جان، گلستان ایران» از ۱۵ تا ۲۱ آذر با شعار «نگارستان ایران، سرزمین برادری» برگزار می‌شود.

«ایران جان» به سراغ گلستان رفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - ششمین رویداد ملی «ایران جان گلستان ایران» با حضور علیرضا کیخا معاون امور استان‌های رسانه ملی، رسول شکری‌نیا مدیرکل صداوسیما گلستان، محسن شاکری‌نژاد رئیس مرکز تحقیقات سازمان، مهدی نعل‌بندی، مدیرکل صدای استان‌ها، محمد علی‌محمدی قائم‌مقام معاونت فضای مجازی صداوسیما، حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی سازمان و اصحاب رسانه در سالن جلسات اداره‌کل روابط عمومی برگزار شد.

معاون امور استان‌های رسانه ملی در مقدمه‌ای درباره ششمین رویداد «ایران جان» گفت: ما خراسان جنوبی را پشت‌سر گذاشتیم و شاهد ذوق و شوق مردم به‌خاطر برگزاری این رویداد بودیم. در این یک هفته تمام شبکه‌های داخلی، استانی و برون مرزی به «ایران جان» پرداختند. اما اینکه چقدر از اهداف این رویداد محقق شده، باید رئیس مرکز تحقیقات سازمان پاسخ بدهد. وقتی صحبت از ۸۷ درصد از رضایت مردمِ خراسان جنوبی می‌شود، این آمار برایمان شوق‌انگیز است.

کیخا با بیان اینکه این رویداد ملی از ۱۵ تا ۲۱ آذر برگزار می‌شود، گفت: قرار است در این یک هفته به گلستان زیبا و کمتر شناخته شده بپردازیم. گلستان جزو استان‌هایی است که تمام اقلیم‌ها را دارد و ۱۷ قومیت در آنجا زندگی می‌کنند. البته در گلستان شاهد مسئله‌هایی هم هستیم و تاکید می‌کنیم که «ایران جان» زیر سایه درختان زیبای جنگل مورد غفلت واقع نشود. بعضی‌ها فکر می‌کنند اگر به زیبایی‌های هر استان پرداخته شود کافی است. این درحالی است که مردم مطالبه دارند. در حال حاضر، وضعیت آب این استان مساعد نیست. 

وی با اشاره اینکه یکی از توفیقات معاونت استان‌ها طراحی سند زیست بوم بود، که ما در ۴۲ سوال به تمام سوژه‌ها و توانمندی‌های استان می‌پردازیم، گفت: در ادامه این سند، یک سند چشم‌انداز سه ساله با اولویت‌های سند زیست بوم شکل گرفته، تا بدانیم تا سه سال آینده بر روی کدام اولویت‌ها متمرکز شویم.

رئیس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما با بیان اینکه در حال حاضر، پیش آزمون گلستان در مرکز تحقیقات انجام شده، گفت: اقدام ما شامل سه مرحله نظیر پیش آزمون، پس آزمون و داده‌های مربوط به پاسخ‌های مردم استان است. در آن یک هفته‌ای که رویداد «ایران جان، خراسان جنوبی» برگزار شد، ۶۱.۴ درصد از مخاطبان سراسر کشور آیتم‌های مختلف رویداد نظیر خبر، زیرنویس، آیتم و... را دیدند. سطح میزان رضایت در سطح استان هم ۸۶ درصد بوده است.

در ادامه نشست، مدیرکل صداوسیما گلستان به اولویت‌های این استان اشاره کرد و گفت: بعد از اینکه رویداد «ایران جان» به سراغ گلستان آمد، تمام تلاشمان را کردیم تمام ظرفیت‌های استان را با نگاه پژوهشی مطرح کنیم. نتیجه آن شکل‌گیری سند زیست بوم رسانه‌ای است، که نقشه راه آن مشخص است. از آنجایی که گلستان را به «نگارستان ایران، سرزمین برادری» می‌شناسند، ما این شعار را برای رویداد «ایران جان» در نظر گرفتیم.



شکری‌نیا با بیان اینکه مهمترین اولویت ما معرفی ظرفیت‌های استان به طور دقیق است، افزود: بعد از آن به سراغ مسائل مردم می‌رویم و از اولویت‌های استان می‌گوییم. چراکه «ایران جان» باید علاوه‌بر معرفی زیبایی‌ها حلال مشکلات مردم هم باشد. ما ۱۰ مسئله مهم و پنج کلان مسئله را احصاء کرده‌ایم. باید در نظر گرفت در کنار HD سازی شبکه‌ها، نهصت تولید محتوا را راه‌اندازی کرده‌ایم.


12246742
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید فعالیت‌های نمایشی مجموعه تئاتر شهر با اجرای هفت نمایش در تالار‌های اصلی، چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز مادر و بزرگداشت مقام زن، شبکه سه سیما با تولید و پخش ویژه‌برنامه‌ای فاخر در قالب برنامه «سه به بعد» به تجلیل از بانوان ورزشکار و مادران آنان می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم از برنامه آرشیوی «هنر دوبله» که به بررسی تاریخ و چالش‌های صنعت دوبله در ایران می‌پردازد، از شبکه تهران پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی صدا و سیما «نخستین همایش زبان و رسانه» را با محوریت کارکرد‌های زبان فارسی در رسانه ملی، برگزار می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پژمان بازغی بازیگر سینما در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلایل شخصی و کاری از سمت ریاست انجمن بازیگران کناره‌گیری کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رویداد ملی «ایران جان، گلستان ایران» از ۱۵ تا ۲۱ آذر با شعار «نگارستان ایران، سرزمین برادری» برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۰ مستند نیمه‌بلند ایرانی در بخش مسابقه ملی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اصغر نصیری کارگردان، تدوینگر و تهیه‌کننده سینما که به دلیل مشکلات تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری بود، درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آلفرد یعقوب‌زاده هنرمند عکاس و داور عکس جشنواره جهانی فیلم فجر درباره حضور خود در ایران و داوری جشنواره جهانی سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آلفرد یعقوب‌زاده هنرمند عکاس و داور عکس جشنواره جهانی فیلم فجر درباره حضور خود در ایران و داوری جشنواره جهانی سخن گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است