علمی فناوری 12:25 - 03 آذر 1403
سرپرست اداره امور فرآورده‌ها با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، درباره اقدامات جدید این سازمان در راستای بهبود سلامت عمومی و تولید محصولات گوشتی با کیفیت‌تر توضیح داد.

اقدامات سازمان غذا و دارو برای بهبود سلامت فراورده‌های گوشتی

حشمت‌اله رضوی موسوی سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در دنیای امروز، توجه به کیفیت مواد غذایی و تأثیر آن بر سلامت بدن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. فراورده‌های گوشتی یکی از منابع اصلی پروتئین در رژیم غذایی مردم به شمار می‌آیند، اما مصرف زیاد چربی و نمک در این محصولات می‌تواند ریسک بیماری‌های مختلف مانند فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. در همین راستا، سازمان غذا و دارو اقدامات مهمی را برای بهبود سلامت فراورده‌های گوشتی آغاز کرده است.

وی از پروژه‌های نوآورانه‌ای خبر داد که به منظور تولید فراورده‌های گوشتی سالم‌تر و با ارزش تغذیه‌ای بیشتر در حال انجام است و گفت: هدف اصلی این پروژه‌ها، کاهش چربی و نمک در فراورده‌های گوشتی است. ما در تلاشیم تا با استفاده از فناوری‌های پیشرفته، محصولات گوشتی تولید کنیم که هم طعم خوب خود را حفظ کنند و هم برای سلامت مصرف‌کنندگان مضر نباشند.

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اهداف دیگر این پروژه‌ها، کاهش استفاده از افزودنی‌های شیمیایی است. افزودنی‌هایی مانند نیترات‌ها که به‌طور معمول در تولید برخی از فراورده‌های گوشتی استفاده می‌شوند، می‌توانند تاثیرات منفی بر سلامت بدن داشته باشند؛ بنابراین ما در حال تحقیق بر روی جایگزینی این مواد با ترکیبات طبیعی هستیم که هم ماندگاری محصولات را حفظ کنند و هم از نظر سلامتی برای مصرف‌کنندگان ایمن باشند.

وی همچنین به پروژه‌های دیگر این سازمان اشاره کرد و افزود: ما در حال توسعه گزینه‌های گیاهی و کم‌چرب برای افرادی هستیم که به دنبال کاهش مصرف چربی‌های حیوانی هستند. این محصولات می‌توانند انتخاب مناسبی برای افرادی باشند که رژیم‌های خاصی دارند و به دنبال گزینه‌های سالم‌تر برای جایگزینی گوشت قرمز هستند.

رضوی موسوی در پایان تاکید کرد: شما می‌توانید به‌زودی شاهد تغییرات محسوس در محصولات گوشتی موجود در بازار باشید. سازمان غذا و دارو با همکاری تولیدکنندگان، این اطمینان را می‌دهد که محصولات نه تنها از نظر کیفیت و ارزش غذایی بالا باشند، بلکه از نظر بهداشت و ایمنی نیز در بالاترین سطح قرار دارند. این پروژه‌ها نه تنها به افزایش کیفیت و سلامت فراورده‌های گوشتی کمک می‌کند، بلکه به مصرف‌کنندگان این امکان را می‌دهد که با انتخاب آگاهانه‌تر، به سلامت خود اهمیت بیشتری بدهند.

منبع: سازمان غذا و دارو


12118948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل بهترین اپلیکیشن‌ها و بازی‌های سال در پلی‌استور را معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: محدودیت در پرداخت وام دانشجویی با همکاری سازمان برنامه و بودجه برداشته شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پذیرش ۳۲۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در پژوهشگاه‌های وابسته به این وزارتخانه مهر سال جاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان کوچکترین سیارک را رصد کردند که اندازه سیارک WJ1 با استفاده از تلسکوپ ۴.۳ متری لوول دیسکاوری (LDT) در آریزونا پس از رویداد آتشین نیاگارا ارزیابی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی گفت: فضای مجازی رهاشده ابزار قدرتمندی برای دشمن برای ایجاد تشویش در افکار عمومی و به انحراف کشاندن جریان فکری جامعه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران کشور موفق به ارائه روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوان‌های حساس جمجمه و صورت شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی گفت: سالانه حدود ۵ میلیون نفر در دنیا متاثر از مقاومت میکروبی، جان خود را از دست می‌دهند در حالیکه آنتی بیوتیک‌ها یکی از راه‌های اصلی مبارزه با میکرو ارگانیسم‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یافته‌های پژوهشگران نشان می‌دهد نوجوانانی که خُروپُف می‌کنند، به احتمال زیاد دچار برخی مشکلات رفتاری هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: نمی‌توانیم به همین راحتی کتابخانه ۱۱۷ هزار مدرسه را تجهیز کنیم این در حالی است که موضوع کتاب و کتاب‌خوانی، در جامعه مهجور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست اداره امور فرآورده‌ها با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، درباره اقدامات جدید این سازمان در راستای بهبود سلامت عمومی و تولید محصولات گوشتی با کیفیت‌تر توضیح داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است