بین‌الملل 15:59 - 16 آذر 1404
اتحادیه آفریقا حملات پهپادی روز پنجشنبه در جنوب سودان را که به گزارش‌ها ده‌ها غیرنظامی از جمله کودکان را کشته، به شدت محکوم کرد.

اتحادیه آفریقا حملات پهپادی مرگبار در سودان را محکوم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  اتحادیه آفریقا روز یکشنبه حملات پهپادی شبه‌نظامیان را که ده‌ها نفر از جمله کودکان را در جنوب سودان به کشتن داد، به شدت مورد انتقاد قرار داد و «جنایت‌های مکرر و فزاینده علیه غیرنظامیان» را محکوم کرد.

«عصام‌الدین السید»، رئیس واحد اداری کلوگی، به خبرگزاری فرانسه گفت که حمله روز پنجشنبه به شهر کلوگی که تحت کنترل ارتش است، شامل سه حمله بود: «ابتدا یک مهدکودک، سپس یک بیمارستان و بار سوم زمانی که مردم سعی در نجات کودکان داشتند.»

او این حمله را به نیرو‌های پشتیبانی سریع (RSF) و متحد آنها، جنبش آزادی‌بخش خلق سودان-شمال به رهبری عبدالعزیز الحلو (SPLM-N) که بخش عمده‌ای از کوردوفان جنوبی و بخش‌هایی از ایالت نیل آبی را کنترل می‌کند، نسبت داد.

از آوریل ۲۰۲۳، ارتش و نیرو‌های شبه‌نظامی RSF درگیر بوده‌اند که ده‌ها هزار نفر را کشته و نزدیک به ۱۲ میلیون نفر را آواره کرده است.

تأیید مستقل در منطقه کوردوفان به دلیل مشکلات ارتباطی، دسترسی محدود و ناامنی جاری همچنان دشوار است.

در بیانیه‌ای که در پلتفرم ایکس به اشتراک گذاشته شد، «محمود یوسف»، رئیس اتحادیه آفریقا، گفت که از «جنایت‌های مکرر و فزاینده علیه غیرنظامیان در منطقه حیرت‌زده شده است.»

این بیانیه گفت که او «به شدیدترین شکل ممکن حملات گزارش‌شده هولناک» در کلوگی را محکوم می‌کند که به گزارش‌ها «بیش از ۱۰۰ غیرنظامی از جمله ده‌ها زن و کودک در یک پیش‌دبستانی» را کشته است.

این بیانیه افزود که او «از گزارش‌های مربوط به ادامه بمباران هوایی، حملات پهپادی و یورش به زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی از جمله بیمارستان‌ها و مدارس عمیقاً نگران است.»

یوسف همچنین خواستار آتش‌بس فوری شد و بر دسترسی «بدون مانع» بشردوستانه تأکید کرد.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12247937
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش روسیه با سرعتی نزدیک به زمان آغاز جنگ، ماه گذشته بخش بزرگی از خاک اوکراین را تصرف کرده و در حال پیشروی در این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات ارشد حماس می‌گوید این جنبش آماده است در قالب آتش‌بس ۵ تا ۱۰ ساله و در ازای تضمین تأسیس کشور فلسطین، موقتاً تسلیحات خود را انبار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که حدود یک سال از استقرار دولت موقت الجولانی می‌گذرد، مردم با زیرساخت‌های ویران شده دست به گریبان هستند و می‌گویند آوارگی ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خرابی لوله‌های آب در بخش آثار باستانی موزه لوور باعث آسیب دیدن بیش از ۴۰۰ کتاب تاریخی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار سیاست خارجی کرملین می‌گوید واشنگتن باید در طرح صلح خود برای اوکراین تغییرات اساسی ایجاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند کاخ سفید در تلاش برای کاهش انزوای رژیم صهیونیستی، قصد دارد دیداری بین رئیس جمهور مصر و نخست وزیر این رژیم برگزار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس جمهور آمریکا از فساد در اوکراین انتقاد کرد و گفت ثروتمندان اوکراینی با دریافت پول از غرب، فرار کرده و بقیه را برای جنگیدن رها کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تحریم‌های انگلیس، شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا حمل و نقل محموله‌های نظامی و امنیتی به/از سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در حال بررسی این موضوع است که پس از پایان ماموریت یونیفل در سال ۲۰۲۶، نیرو‌های جدیدی به جنوب لبنان اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با سفر صدراعظم آلمان به سرزمین‌های اشغالی، معترضان در برلین علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده و خواستار توقف صادرات سلاح شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است