بین‌الملل 01:57 - 17 شهریور 1404
شماری از حامیان فلسطین با برگزاری تظاهراتی در مادرید پایتخت اسپانیا یاد کودکان کشته‌شده فلسطین در نوار غزه را گرامی داشتند.

حامیان فلسطین در اسپانیا برای گرامیداشت یاد کودکان غزه تظاهرات کردند

باشگاه خبرنگاران جوان - خبرگزاری آناتولی گزارش داد، معلمان اسپانیا روز یکشنبه پیش از آغاز سال تحصیلی جدید در این کشور سلسله اعتراضاتی به عنوان «آموزش علیه نسل‌کشی» را سازماندهی کرده و با مردم فلسطین ابراز همبستگی کردند.

در این تجمع که حدود ۱۲ ساعت به طول انجامید، اسامی کودکان کشته‌شده فلسطین در حملات رژیم صهیونیستی خوانده شد و معترضان شعار می‌دادند: «اسرائیل قاتل است.»

«خسوس بارتولومه» سخنگوی سازماندهندگان این تظاهرات گرامیداشت یاد کودکان کشته‌شده به معنای محکوم کردن تهاجم اسرائیل، محاصره غزه و قحطی و نسل‌کشی در این باریکه است.

وی تاکید کرد که حرف زدن کافی نیست و از دولت اسپانیا و اتحادیه اروپا خواست همه روابط با رژیم صهیونیستی را قطع کنند.

دولت اسپانیا از منتقدان نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه است و انتظار می‌رود که دولت این کشور در نشست روز سه‌شنبه خود در مورد ممنوعیت فروش سلاح به این رژیم تصمیم‌گیری کند.

خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا در اظهاراتی با انتقاد شدید از عملکرد اتحادیه اروپا در قبال بحران انسانی در غزه، تأکید کرد که این اتحادیه در برابر نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در این منطقه سکوت کرده است.

همچنین پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا پیشتر واکنش اروپا به جنگ غزه را «شکست‌خورده» توصیف کرده و هشدار داده بود که استاندارد‌های دوگانه غرب در قبال جنگ‌های اوکراین و غزه جایگاه این قاره در عرصه جهانی را تضعیف می‌کند.

نخست‌وزیر اسپانیا در مصاحبه با روزنامه گاردین گفت: واکنش اروپا به تهاجم (رژیم) اسرائیل به خاک فلسطین، یکی از تاریک‌ترین بخش‌های روابط بین الملل در قرن بیست و یکم است.

منبع: ایرنا


12223866
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که دولت ترامپ همزمان با مذاکرات ژنو، چتر نظامی خود را بر فراز خاورمیانه می‌گسترد، نظرسنجی‌ها از مخالفت بی‌سابقه افکار عمومی با درگیری جدید خبر می‌دهد؛ حتی جمهوری‌خواهان نیز اشتیاقی به تکرار اشتباه عراق نشان نمی‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه سابق آمریکا ضمن حملات تند به ترامپ، او را به پنهان‌کاری در پرونده جنجالی اپستین متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چندین منبع آگاه به شبکه سی‌ان‌ان گفته‌اند ایالات متحده در آستانه دور جدید مذاکرات با ایران در ژنو، تهدیدات خود علیه ایران را تشدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ارشد روسیه و اوکراین از امروز در ژنو دور جدیدی از مذاکرات صلح را با میانجی‌گری آمریکا آغاز می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت پیش از آغاز مذاکرات هسته‌ای در ژنو به دلیل تغییرات ژئوپلیتیکی افزایش اندکی را نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی فشار‌های فزاینده‌ی آمریکا بر کوبا و تحریم سوخت، خیابان‌های این کشور به دلیل جیره‌بندی سوخت پر از زباله شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو اعلام کرد که به‌طور غیرمستقیم در این گفت‌و‌گو‌ها شرکت خواهد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است